Cadde Yıldızlar geçidi

Yıldızlar geçidi

24.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yıldızlar geçidi

Yıldızlar geçidi


BİMAŞ’ın tanıtım gecesi televizyon dünyasının yıldızlarını buluşturdu


       Türkiye’nin üç büyük televizyon kanalı, Kanal D, ATV ve Show TV’nin ortak olduğu reklam pazarlama şirketi BİMAŞ (Birleşik Medya Pazarlama A.Ş.), yeni yayın dönemini düzenlendikleri davetle tanıttı. Swissotel’deki davette, üç kanalın bütün programlarında yer alan sanatçılar, reklamverenler, reklam ajansları yetkilileri ve kanal yöneticileri bir araya geldi.
       Geceye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Doğan Medya Grup Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Kanal D İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Arzuhan Yalçındağ ve Kanal D Genel Müdürü Faruk Bayhan’ın da aralarında bulunduğu üst düzey yöneticiler katıldı. BİMAŞ yetkililerinin konukları girişte karşıladığı davet, yıldızlar geçidi gibiydi. Geceye katılanlar arasında; Cem Davran, Hande Ataizi, Özlem Yıldız, Behzat Uygur, Yıldız Asyalı, Süheyl Uygur, Burçin Orhon, Kenan İmirzalıoğlu, Zeynep Tokuş, Arzu Yanardağ, Çağla Şıkel, Kerem Alışık, Tuğba Özay, Özlem Savaş, Hamdi Alkan, Canan Hoşgör, Melda Gür, Doğa Rutkay, Mine Çayıroğlu,Volkan Severcan, Melike Öcalan, Vatan Şaşmaz, Sinan Çetin ve Mustafa Altıoklar gibi ünlüler vardı.

Düet yaptılar

       Gecede, Kanal D, ATV ve Show TV’nin yeni yayın dönemindeki yerli yapımları ve yabancı filmleri dev ekranlardan davetlilere tanıtıldı.
       Tanıtımın ardından yemeğe geçildi. Sahneye ilk olarak Yunanlı şarkıcı Mando çıktı. Siyah dekolte kostümüyle dikkat çeken şarkıcı söylediği Yunanca ve İngilizce şarkılarla alkış topladı. Sanatçı alkışlara, Türkçe “Teşekkür ederim" diyerek karşılık verdi.
       Mando mikrofonu devrettiği Sertab Erener’in daveti üzerine tekrar sahneye çıktı. Erener ve Mando, düet parçaları “Aşk - Fosöu bu kez BİMAŞ’ın gecesinde yorumladı.