Cadde Yıldızların ödül gecesi

Yıldızların ödül gecesi

28.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

2006 yılından bu yana ABD’de düzenlenen Black Girls Rock! ödülleri, hafta sonunda sahiplerini buldu.

Yıldızların ödül gecesi

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen ‘Black Girls Rock’ ödülleri, moda, sinema ve müzik dünyasından önemli kadınları bir araya getirdi. New Jersey Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen gecenin sunuculuğunu rapçi Queen Latifah üstlendi. Etkinlik öncesi kırmızı halıda poz veren konuklar, şıklıklarıyla dikkat çekti. 48 yaşındaki süper model Naomi Campbell’ın ‘Black Girl Magic’ ödülünü aldığı törende, Mary Blige de ‘Star Power’ ödülüne layık görüldü. Kısa bir süre önce hayatını kaybeden sanatçı Aretha Franklin’in de anıldığı gecede, Janet Jackson ise ‘Rock Yıldızı’ seçildi.

Haberin Devamı

Yıldızların ödül gecesi

Tüyler içinde!

Rita Ora, geçtiğimiz hafta sonunda Manchester’da sahne aldı. 2018 Manchester Pride için konser veren şarkıcı ‘Your Song’, ‘Girls’ ve ‘Black Widow’ gibi sevilen hitlerini seslendirdi. Yağışlı havaya rağmen binlerce hayranının yalnız bırakmadığı Ora, tüylü elbisesiyle dikkat çekti.

Yıldızların ödül gecesi

Dostluk bitmemiş!

Taylor Swift ve Karlie Kloss, haklarında çıkan ‘aralarının bozuk olduğu’ haberlerini yalanladı. Swift’in Nashville’deki konserinde görüntülenen Kloss, sahne sonrası kuliste çektirdiği fotoğrafını Instagram’dan yayınlayarak, şu notu paylaştı: “Kimse onun gibi bir şov sunamaz. Seninle gurur duyuyorum.”

Yıldızların ödül gecesi