Cadde Yılın düğünü gerçekleşti! Oğuzhan'dan Demet'e dudak uçuklatan hediye

Yılın düğünü gerçekleşti! Oğuzhan'dan Demet'e dudak uçuklatan hediye

29.08.2022 - 08:27 | Son Güncellenme:

26 Ağustos’taki nikâh törenini olumsuz hava şartları nedeniyle erteleyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, iki günlük gecikmeyle nikâh masasına oturdu. İbrahim Çelikkol'dan Selin Şekerci'ye pek çok ünlü ismin yer aldığı düğün, Six Senses Hotel’de gerçekleşti. Gecede üç farklı gelinlik giyen Özdemir'in ilk seçimi çok konuşulurken; Koç'un da ayakkabıları da sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Öte yandan Oğuzhan Koç'un eşi Özdemir'e aldığı düğün hediyesinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. 28 Ağustos akşamı Six Senses Hotel’de görkemli bir düğünle dünyaevine giren ünlü çiftten Özdemir'in nikah şahitliğini Gold Film’in sahibi Faruk Turgut üstlenirken; Koç'un şahidi ise Acun Ilıcalı oldu. Çift ilk danslarını Zeki Müren’in seslendirdiği ‘Aklımda Sen Fikrimde Sen’ şarkısı ile yaptı.

Haberin Devamı

ÜÇ FARKLI GELİNLİK GİYDİ

Özdemir nikah sırasında Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinlikle davetlilerin karşısına çıkarken, nikah sonrasında Nihan Peker’in tasarladığı ikinci gelinliği ile göz kamaştırdı. After party için ise Alexander Mc Queen defilesinin özel parçası olan elbiseyi Londra’dan sipariş ederek kendisine özel tasarlattı.

"HALI KAYDIRMAZ MI O?"

Güzel oyuncunun tören başlangıcında ve nikah sırasında giydiği Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinliği sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcıları Özdemir'in gelinliğini halı kaydırmaza benzetti. Ünlü ismin, birinci gelinliğine; "Halının altına serdiğim kaydırmaz örtüye benziyor ama mutlu olsunlar", "Rahmetli babaannemin tel dolabı vardi gelinliğe bakınca o aklıma geldi niyeyse", "Şey değil mi ya bu, halı kaydırmaz?" şeklinde yorumlar yağdı. 

Haberin Devamı

Yılın düğünü gerçekleşti Oğuzhandan Demete dudak uçuklatan hediye

"OĞUZHAN'A BAK GELİNDEN UZUN DURAYIM DİYE KAR LASTİKLERİNİ TAKMIŞ!"

Oğuzhan Koç ise Papillone tasarımı bir smokin tercih etti. Özdemir ve Koç’un stil danışmanlığını Rutkay Öziş üstlendi. Ancak Koç'un ayakkabıları sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Ünlü ismin kalın tabanlı ayakkabılarına; "Oğuzhan’a bak gelinden uzun durayım diye kar lastiklerini takmış", "Damadın ayakkabıları Demet'inkinden yüksek maşallah", "Oğuzhan’ın altına tank mı koymuşlar o topuk ne?", "Gelinlikten ziyade Oğuzhan'ın ayakkabısı bambaşka", "Gelinliğe değil de Oğuzhan'ın platform ayakkabılarına takıldım" yorumları yapıldı. 

Yılın düğünü gerçekleşti Oğuzhandan Demete dudak uçuklatan hediye

DÜĞÜNE ÜNLÜ AKINI

Berfu-Eser Yenenler çifti, Deniz Baysal, Murat Boz, Yılmaz Erdoğan, Pelin Karahan, Tolga Akış, Nurdan-İbrahim Büyükak çifti, Murat Dalkılıç, Berkay Şahin, Acun Ilıcalı, Hande-Esat Yontunç çifti, Selin Şekerci, Seda- Ümit Erdim çifti gibi birçok ünlü ismin katıldığı gecede adeta ünlü akını yaşandı.

Görkemli düğünde Dalkılıç ve Boz, Mirkelam'ın 'Tavla' şarkısına düet yaparak, düğüne katılan konuklara unutamayacakları anlar yaşattı. Gelin Demet Özdemir de arkadaşlarına oynayarak destek verdi.

DÜĞÜN HEDİYESİ TÜRKİYE'DE TEK

Oğuzhan Koç, eşi Demet Özdemir'e Türkiye’de tek olan Bulgari serpenti gerdanlık hediye etti. Koç'un düğün hediyesinin detayları da çok geçmeden belli oldu. Ünlü şarkıcının eşine düğün hediyesi olarak aldığı gerdanlığın 47,500 Euro (yaklaşık 861 bin TL) değerinde olduğu ortaya çıktı.

Yılın düğünü gerçekleşti Oğuzhandan Demete dudak uçuklatan hediye