Cadde ‘YILIN EN iYiLERi’ SEÇiLDi

‘YILIN EN iYiLERi’ SEÇiLDi

14.02.2013 - 19:17 | Son Güncellenme:

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Yılın En İyileri’ ödül törenine iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı

‘YILIN EN iYiLERi’ SEÇiLDi

Maslak Sheraton Hotel’de düzenlenen törende Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e ‘Yılın En İyi Bakanı’ ödülü verildi. AB Bakanı Egemen Bağış’sa ‘Yılın En İyi Siyasetçisi’ ödülünü aldı. Engelsiz Yaşam Vakfı Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülleri; Orhan Gencebay, Türkan Şoray, Müjdat Gezen, Cemil İpekçi, Zerrin Özer, Cüneyt Arkın ve Nebahat Çehre’ye takdim edilirken, Vakıf Özel Ödülleri’yse Hakan Aysev’e, müzik yapımcısı Hüseyin Emre’ye, ‘Çocuklar Gülsün’ kampanyasıyla Gülben Ergen’e ve ‘Var Olmak Haktır’ sorumluluk projesiyle Yonca Evcimik’e verildi. Gecede verilen belli başlı ödüller şöyle:
Yılın En İyi Erkek Sinema Oyuncusu: Elveda Katya / Kadir İnanır
Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu: Evim Sensin / Fahriye Evcen
Yılın En İyi Albümü: Orhan Gencebay ile Bir Ömür
Yılın En İyi Pop Müzik Kadın Sanatçısı: Hande Yener
Yılın En İyi Pop Müzik Erkek Sanatçısı: Sinan Akçıl

Haberin Devamı

‘YILIN EN iYiLERi’ SEÇiLDi

“CEKETiM ÇEKMiŞ”
Orhan Gencebay kendisini ödüle layık gören herkese teşekkür ederken “Kusura bakmayın önünüzde ceketimi ilikleyemiyorum. Öyle sanırım ki ceketim yıkanınca çekmiş, bu yüzden düğme ilik kavuşmuyor” diyerek salonu kahkahalara boğdu.

‘YILIN EN iYiLERi’ SEÇiLDi

Ödülü düşürdüGecede ödülünü bakan Faruk Çelik’in elinden alan Gülben Ergen konuşma yapmak için kürsüye geçtiği sırada talihsiz bir olay yaşandı. Ergen’in konuşmasını yapmadan önce kürsüye bıraktığı ödülü yere düşünce iki parçaya ayrıldı. Kırılan heykeli elinde tutan Ergen, şaşkınlığını gizleyemedi.