Cadde Yıllar önce satmıştı! İbrahim Tatlıses: Kaldığımız yerden devam

Yıllar önce satmıştı! İbrahim Tatlıses: Kaldığımız yerden devam

06.03.2024 - 10:02 | Son Güncellenme:

'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses'in, yıllar önce sattığı otobüs firmasını yeniden açacağı ortaya çıktı. Birçok iş kolunda faaliyet gösteren ünlü türkücü, sürpriz gelişmeyi sosyal medyada duyurdu.

Yıllar önce satmıştı İbrahim Tatlıses: Kaldığımız yerden devam

2011 yılında geçirdiği silahlı saldırı sonrası zor günleri atlatmayı başaran İbrahim Tatlıses, uzun bir aranın ardından 'İbo Show' programı ile ekranlara geri dönmüştü. İş hayatıyla da ön planda olan 72 yaşındaki sanatçı, yatırımlarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Şarkıcılık kariyerinin dışında yeme içme sektörü ve inşaat projeleriyle de adından söz ettiren ünlü türkücü, yıllar önce sattığı, şehirlerlarası yolcu taşıma firması Tatlıses Turizim'i yeniden açıyor.

OTOBÜS SAHİPLERİNE BÖYLE SESLENDİ

Sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza atan İbrahim Tatlıses, "Kervanımıza otobüslerinizle katılmanızı bekliyoruz" mesajı ile otobüs sahiplerine seslenmeyi ihmal etmedi.

Yıllar önce satmıştı İbrahim Tatlıses: Kaldığımız yerden devam

"HİZMETİNİZE HAZIRIZ"

Yakında yollarda olacaklarını belirten İbo, "Tatlıses Turizm'i en yakın zamanda tekrar faaliyete geçiriyoruz. Hizmetinize hazırız. Kaldığımız yerden devam" ifadelerini kullandı.

Yıllar önce satmıştı İbrahim Tatlıses: Kaldığımız yerden devam