Cadde Yıllar sonra setlere döndü! Alişan, 'Seksenler' dizisinde rol alacak

Yıllar sonra setlere döndü! Alişan, 'Seksenler' dizisinde rol alacak

03.12.2021 - 08:12 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Dostlar Mahallesi' dizisinde rol alan şarkıcı Alişan, yıllar sonra setlere geri dönüyor. Sosyal medya hesabından setten paylaşımlar yapan Alişan, TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Seksenler' dizisinde rol alacağının müjdesini verdi.

Yıllar sonra setlere döndü Alişan, Seksenler dizisinde rol alacak

Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu'nun oturduğu, kadrosunda Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık ve Zeynep Demirel gibi isimlerin yer aldığı 'Seksenler dizisi', hafta içi her gün TRT 1'de ekrana gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

YILLAR SONRA EKRANLARDA
'Seksenler' dizisinin yeni bölümlerinde ise Alişan, konuk oyuncu olarak yer alacak. Ünlü şarkıcı, diziye sürpriz bir karakteri canlandıracak. Yıllar önce yayınlanan 'Cennet Mahallesi' dizisindeki 'Ferhat' rolüyle yıllardır adından söz ettiren Alişan, şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk yapmaya da devam ediyor. 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından zor günler geçiren ve vaktinin neredeyse tamamını ailesiyle geçirmek için harcayan ünlü isim, dizide rol alacağını da Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu. Alişan, dizinin oyuncularıyla pozlarını paylaşarak takipçilerini heyecanlandırdı.

Yıllar sonra setlere döndü Alişan, Seksenler dizisinde rol alacak