Cadde Yılmaz Erdoğan: Berfin artık aşcı oldu

Yılmaz Erdoğan: Berfin artık aşcı oldu

06.05.2023 - 09:07 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, önceki gün kızı Berfin Erdoğan ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü isim, 'Bir Demet Tiyatro'da çocuk oyuncu olarak rol alan, 2005 yılında 'Organize İşler' filmi ve 'Çok Güzel Hareketler' programının bir bölümünde kamera karşısına geçen 27 yaşındaki kızı hakkında konuştu.

Yılmaz Erdoğan: Berfin artık aşcı oldu

Eski eşi Sanem Oktar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Berfin ile Nişantaşı'nda görüntülenen Yılmaz Erdoğan, "Kızımla Nişantaşı'nda güzel bir gün geçirdik. Benim işlerim bıraktığınız gibi. Yazmaya devam ediyorum. Şu an Organize İşler'le ilgileniyorum. Ocak ya da şubat gibi çekimlerine başlamayı düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Demet Akbağ, Altan Erkeli, Cem Yılmaz, Özgü Namal, Tolga Çevik ve Basak Köklükaya'lı kadrosuyla dikkat çeken Organize İşler'in ilk filmi 2005'te, Kıvanç Tatlıtuğ ve Bensu Soral'ın başrol oynadığı devam filmi ise 2019'da sinemaseverlerle buluşmuştu.

Yılmaz Erdoğan: Berfin artık aşcı oldu

"ARA ARA AKDENİZ'E GELİN"

Usta oyuncu, "Çok fitsiniz, spor mu yapıyorsunuz?" sorusuna, "Tabii ki. Ayrıca biliyorsunuz Düşbelen Spor Kulübü'nü kurdum. U11 kategorisinde 18 genç kardeşimiz var" yanıtını verirken, muhabirlere "Ara ara da Akdeniz'e gelin" dedi.

Yılmaz Erdoğan: Berfin artık aşcı oldu

"BERFİN OYUNCU OLMAK İSTEMİYOR"

Yılmaz Erdoğan, "Berfin Hanım da projelerinizde oynayacak mı?" sorusu üzerine, "Berfin'i çok soruyorlar ama kendisi istemiyor. O artık aşcı oldu" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Erdoğan: Berfin artık aşcı oldu

Haberin Devamı

Baba kız, daha sonra basın mensuplarına teşekkür ederek, oradan ayrıldı.