Cadde Yirmi üç yıl önceki fotoğrafını yayınladı! Demet Şener'den 'estetik' iddialarına yanıt

Yirmi üç yıl önceki fotoğrafını yayınladı! Demet Şener'den 'estetik' iddialarına yanıt

22.04.2022 - 16:32 | Son Güncellenme:

Şimdilerde iş insanı Tolga Arman ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Demet Şener, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman eski fotoğraflarını da yayınlayan ünlü isim, takipçilerini 23 yıl öncesine götürdü. Bir takipçisinin 'estetik' imasında bulunmasına Şener'den yanıt gecikmedi.

Yirmi üç yıl önceki fotoğrafını yayınladı Demet Şenerden estetik iddialarına yanıt

Çocukları İrem ve Ömer'in babası İbrahim Kutluay ile 2005–2018 yılları arasında evli kalan Demet Şener, Haziran 2019'da dünyaevine girdiği Cenk Küpeli'den Ocak 2021'de boşanmıştı. 45 yaşındaki güzel, bir süredir Tolga Arman'la aşk yaşıyor.

Haberin Devamı

45 YAŞINA BASTI

Daha önce, "Evlilik düşünmüyoruz. Herhangi bir imzaya gerek yok" açıklamasını yapan Şener, geçtiğimiz hafta 45 yaşına basmıştı. Doğum gününde sevgilisi Arman ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, paylaşımına "Erken kutlama" notunu düşmüştü.

PARİS DÖNÜŞÜ BEBEK TURUNDA

Ardından Tolga Arman sevgilisin doğum günü için Paris'e götürdü. Eyfel manzaralı lüks bir otelde baş başa tatil yapan ünlü çift, Paris dönüşü soluğu Bebek'te almıştı.

Muhabirlere "Her şey çok güzel gidiyor, güzel bir Paris tatilimiz oldu. Çok eğlendik, bolca da gezdik. İşlerimden dolayı da İstanbul’a döndük hemen” açıklamasını yapan Şener, sosyal medya hesabından yayınladığı son kare ile gündem oldu.

Yirmi üç yıl önceki fotoğrafını yayınladı Demet Şenerden estetik iddialarına yanıt

Haberin Devamı

ESTETİK İMASINA KAYITSIZ KALAMADI

1995 Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen ve podyumda fırtınalar estiren Demet Şener, 23 yıl önce çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. Şener, fotoğrafın altına "Sanırım yıl 1998-99 zaman çok hızlı geçiyor" notunu düştü.

Bir takipçisi Demet Şener'in paylaşımına; "Şimdi de çok güzelsiniz ama o zamanlar sade güzelliğiniz bambaşka. Estetik insanı ne kadar da olsa doğal halinden uzaklaştırıyor" yorumunu yaptı. Ünlü isimden yanı gecikmedi, iki çocuk annesi eski manken, şöyle dedi:

"Estetiğim yok yüzümde ne yazık ki dilimde tüy bitti ama ben 150. kez tekrar yazayım. Sadece dudak dolgum var o da 20 yıldır sanırım. 26 yıldır değişen kemik yapım olabilir mi? 45 yaşına geldim. Elbet değişim olur yüzde"

"PROFESYONEL ÇEKİMLER"

Bir başka takipçisinin "Bu sen misin? Çok farklı" yorumuna da yanıt veren Demet Şener, "45 yaşındayım burada da 23 yıl önce. Biraz farklı olması normal sanırım" ifadelerini kullandı. Devamında takipçisinin "Öyle tabi ki ama orada farklı bir Demet'siniz" yorumuna da "Profesyonel çekimler" karşılığını verdi.

Yirmi üç yıl önceki fotoğrafını yayınladı Demet Şenerden estetik iddialarına yanıt