Cadde Yönetmen Bryan Singer, İstanbul'da

Yönetmen Bryan Singer, İstanbul'da

07.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yönetmen Bryan Singer, 'En İyi Oyuncu' ödülüne layık görülen Will Smith'in sunucu Chris Rock'a attığı tokat ile çok konuşulan 94'üncü Oscar Ödülleri töreninden hemen sonra tarifeli uçakla Türkiye'ye geldi. Ulus'ta objektiflere takılan yönetmen, alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çekti.

Yönetmen Bryan Singer, İstanbulda

Universal, Marvel gibi dünyaca ünlü film stüdyolarda yönetmenlik yapan Bryan Singer, Oscar töreninin ardından önceki gün tarifeli uçakla Türkiye’ye geldi. Bir grup arkadaşıyla İstanbul'u turlayan yönetmen, önceki akşam Ulus Sunset çıkışı görüntülendi.

Haberin Devamı

"BUNLAR PAPARAZZİ Mİ?"
'Olağan Şüpheliler', 'X-Men' serisi ve 'Süpermen Dönüyor' gibi birçok sinema filminde yönetmen koltuğuna oturan Singer, mekan çıkışında “Bunlar paparazzi mi? Konuşmak istiyorum” dedi.

Yönetmen Bryan Singer, İstanbulda

SON HALİ...
56 yaşındaki ABD'li yönetmenin yanında bulunan arkadaşları, Singer'ı apar topar VIP araca bindirerek, görüntü alınmasını istemedi. Alkollü olduğu gözlenen ünlü yönetmen, ayakta durmakta güçlük çekerken, aracın içindeki son hali ise objektiflere böyle yansıdı.

Yönetmen Bryan Singer, İstanbulda

"KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA"
Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen Oscar (Akademi) Ödülleri, bu yıl 94'üncü kez düzenlenmişti. Los Angeles’taki Dolby Theatre'da 27 Mart'ta gerçekleşen törene Will Smith’in, komedyen Chris Rock’a yönelik hareketi damga vurmuştu. Sinirlerine hakim olamayan Smith'i haklı bulanlar da, tepki gösterenler de olmuştu.

Haberin Devamı

Eşi Jada Pinkett Smith'in 'alopesi' hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espri yapan Rock'a tokat atan Smith, yerine dönünce de sahneye doğru, "Karımın adını ağzına alma" diye bağırmış ve sunucunun açıklama yapma girişimini engelleyerek, aynı ifadeleri daha sert bir şekilde tekrarlamıştı.

"SINIRI AŞTIM! ÇOK UTANDIM"
ABD'li oyuncu, tokat olayından bir gün sonra sosyal medya hesabından yaptıkları için pişman olduğunu belirten bir paylaşım yapmıştı: Şiddet her türü zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir parçası fakat Jada’nın sağlık durumuyla ilgili bir espri bana çok fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı.

Yönetmen Bryan Singer, İstanbulda

AKADEMİ'DEN İSTİFA ETTİ
Yaşananların ardından ünlü aktörden şaşırtan bir hamle geldi. Will Smith, Oscar Ödülleri'ni veren 'Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa etmişti. Törende başarı kazanan meslektaşlarına odaklanılması gerektiğini düşündüğü için böyle bir karar aldığını belirten aktör, Akademi tarafından kendisine yönelik olarak alınacak her kararı da kabul edeceğini vurgulamıştı.