Cadde YouTuber İlayda Oymak'ın spor paylaşımı korkuttu!

YouTuber İlayda Oymak'ın spor paylaşımı korkuttu!

13.03.2024 - 15:13 | Son Güncellenme:

YouTuber İlayda Oymak, son paylaşımıyla gündeme geldi. Yüzü başka bir yere dönükken bacakları başka bir yöne bakan fenomenin videosu kısa sürede çok konuşuldu.

Ünlü YouTuber İlayda Oymak, sık sık değişimiyle gündeme geliyor. Ünlü isim, 18-19 yaşlarındayken günümüzdekinden oldukça farklı görünüyordu.

Haberin Devamı

DEĞİŞİMİYLE GÜNDEME GELİYOR

Oymak, geçtikçe saçlarında, makyaj tarzında ufak tefek değişiklikler yapmaya başladı. İlayda Oymak'ın dudaklarındaki ve burnundaki değişim de eklenince görünüşü epey değişti. Ünlü isim aynı dönemde sağlıklı beslenme ve spor ile epey kilo da verdi.

YouTuber İlayda Oymakın spor paylaşımı korkuttu

SPOR YAPTIĞI ANLARI PAYLAŞTI

Oymak, son olarak sosyal medya hesabından spor yaptığı anları paylaştı. Aşırı zayıflığı dikkat çeken ünlü ismin görüntüsü görenleri korkuttu. Yüzü başka bir yere dönükken bacakları başka bir yöne bakan fenomenin videosu kısa sürede gündem oldu.

YouTuber İlayda Oymakın spor paylaşımı korkuttu

"AKLIM ÇIKTI"

Sosyal medyada paylaşıma "Tövbe çarpıldın sandım", "Hâlâ anlayamadım", "Bir an ne oluyor dedim", "Aklım çıktı" gibi yorumlar yapıldı.

YouTuber İlayda Oymakın spor paylaşımı korkuttu


"ÜSTTEN VE ALTTAN VİDEOLARI BİRLEŞTİRMİŞ"

Haberin Devamı

Durumu açıklayan bir sosyal medya kullanıcısı "Anlamayanlar için.. Göbek ve bel kısmından iyice inceleyin, ayrılan çizgi orada belli. Bir düz oturup bacaklarını çalıştırmış bir ters oturup kol çalıştırmış. Üstten alttan videoları birleştirmiş" ifadelerini kullandı.

YouTuber İlayda Oymakın spor paylaşımı korkuttu