Cadde Yunus Günçe'den konseye damga vuran sözler!

Yunus Günçe'den konseye damga vuran sözler!

04.06.2016 - 12:10 | Son Güncellenme:

Survivor'ı 'sandalye kapmaca' oyununa benzeten Yunus Günçe, Kıbrıs'taki büyük finale gitmek istemediğini söyledi.

Yunus Günçeden konseye damga vuran sözler

Milliyet.com.tr - Büyük SMS oylamasının yaptıldığı ada konseyinde konuşan Yunus Günçe, Kıbrıs'ta yapılacak büyük finalde yer almak istediğini, diğer yarışmacılardan çok farklı bir şekilde anlattı.

Haberin Devamı

Ünlüler takımının başarılı yarışmacısı, "Bir ara burası Tarkan kosneri gibiydi, çok kalabalıktı. Sandalye kapmaca diye bir oyun vardır ya, Kıbrıs için 4 tane sandalye var. Bir tanesi Damla'da, 3 tane sandalye kaldı. Bir müzik çalıyor, sandalyelerin etrafında dönüyoruz. Bakalım müzik bittiğinde kim o sandalyelere oturacak? Hak eden olacak, şansı daha çok olan giecek. Umarım bir tanesi ben olurum" ifadelerini kullandı.

"TATİL İÇİN GELDİM, EVE DÖNMEK İSTİYORUM"

Fark yaratmak için ilginç bir yol seçen Yunus Günçe, "Herkesin söylediği şeyler ortak, fark yaratmak için şöyle bitireyim; Kıbrıs'a hiç gitmek istemiyorum. Şampiyonluk umurumda değil. Buraya zaten tatil için geldim. Bir an önce eve dönmek istiyorum. Arkadaşlarımı sevmiyorum. Burada hiç eğlenmedim. Survivor bittiği gün Survivor'ı unutacağım. Neyse eyvallah, benden bu kadar. Bakalım ne olacak, hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.