Cadde Zamanın yüklerinden Ozonterapi ile kurtulun

Zamanın yüklerinden Ozonterapi ile kurtulun

30.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bu hafta bir zamanlar Almanya’ da “Gençlik aşısı” denilen, son yıllardaki virüs salgınlarında koruyucu olarak sıklıkla kullanılan güvenilir etkin bir tedavi yöntemi olan ozonterapiden bahsedeceğim. Ozon, oksijenin (O2) yüksek enerji ile O3’e çevrilmiş formudur.

Zamanın yüklerinden Ozonterapi ile kurtulun

Op.Dr.Hasan Gürol- Benim bir jinekolog ve ozonterapist olarak, geçmeyen mantar ve idrar yolu enfeksiyonlarında, genital HPV (Human Papilloma Virus) lezyonlarında her an elimin altında, tedavimin değişmez parçasıdır.

Ozon, kuvvetli bir antimikrobial ajandır. Dünyada varolan tüm bakteri, mantar ve virüsler üzerinde etkilidir. Bağışıklık sistemini dengeler, sağlıklı çalışmasını sağlar. Enfeksiyonlara ve kansere karşı vücudun direncini artırır. Kanser hücreleri genellikle oksijensiz ortamda oluşur ve çoğalır. Ozon ise kan hücrelerinin hücre zarı elastikiyetini artırır ve oksijen taşıma kapasitesini katlar. Böylece daha esnek ve daha fazla oksijen ile yüklü kan hücreleri vücudun her yerini çok daha fazla oksijenlendirir. Radyoterapi ve kemoterapi yan etkilerinin azaltılmasında da ozonterapi çok etkilidir.

Haberin Devamı

Detoks etkisi!

Alman bilim dünyasında ‘kanın yıkanması’ olarak kabul gören ozonterapi, gerçek anlamda detoks etkisi yaratır. Bunların yanı sıra ağrıları da azaltır. Ozonterapi ağrının hissedilmesine yol açan kimyasalları uzaklaştırarak ağrı hissinin yok olmasını sağlar. Ağrı tedavilerinde kendi başına ya da PRP, nöralterapi ve akupunktura ek olarak yüksek başarıyla uygulanabilir.

Metabolizmamızı hızlandıran, yenilenme kapasitemizi artıran, ağrıları ve toksinleri uzaklaştıran, savunma sistemimizi savaşa hazır tutan ozonterapiyle ilgili farkındalıklarımızı arttırmak istedim. Sorularınız ve merak ettikleriniz için Instagram hesabımız @drhasancaglargurol veya 0536 725 5454 numaralı WhatsApp hattından bizlere ulaşabilirsiniz. Sevgi, sağlık ve huzurla kalın.

Haberin Devamı

Nelere iyi gelir?

Zamanın yüklerinden Ozonterapi ile kurtulun

Yaşam kalitesini artırır. Ozonterapi stres, yoğun çalışma temposu, zihinsel ve bedensel yorgunluk durumları için mükemmel bir destektir. Ben kendimde ve hastalarımda uyku kalitesinin artmasından, zihinsel ve fiziksel performans artışına kadar hayatın her yönünü pozitif etkileyen desteğini hep hissediyorum.

Ayrıca alerjik hastalıklar, romatizmal hastalıklar, cilt hastalıkları, akne, sedef, kozmetik sorunlar, yaşa bağlı görme bozuklukları, diyabet, tansiyon, ülser, Hepatit B, ve Hepatit C gibi pek çok durumda başarıyla kullanılır. Yan etkisi olmadığı gibi hiçbir ilaçla da etkileşim yapmaz.

Ozonterapi birçok farklı yolla kullanılabilir. Hastanın alınan kanı ozonlanarak damardan geri verilebileceği gibi; kas içi uygulamalar ya da problemli diz, omuz gibi lokal bölgeye uygulamalar yapılabilir. Kronik kulak enfeksiyonunda kulaktan, kronik vajinal enfeksiyonlarda vajinal yoldan verilir. Ben infertilitede rahim içi kalınlığını arttırmak için çok düşük miktarlarını rahim içine de yapıyorum. Ayrıca sivilce, akne ile dolu bir cilde lezyonların altına uygulayarak pırıl pırıl bir cilt de elde ettiğimiz doğrudur. İnfertilitede erkekte sperm, kadında yumurta gelişimi için de ozonterapi çok iyi bir destektir.