Cadde Zencefil ve zerdeçalla formunu koruyor

Zencefil ve zerdeçalla formunu koruyor

21.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yıllardır fit görüntüsüyle ekranda olan Nesrin Cavadzade’nin, formülü kaynamış zencefil ve zerdeçal bitkisi olduğu ortaya çıktı

Zencefil ve zerdeçalla formunu koruyor

‘Shameless’ dizisinin uyarlaması olan, ‘Bizim Hikaye’de Hazal Kaya ve Burak Deniz’le birlikte başrolü paylaşacak olan Nesrin Cavadzade’nin, zencefille formunu koruduğu ortaya çıktı. Orjinal dizideki Veronica Fisher karakterinin hakkını verebilmek için 54’den 48’e düşerek 6 kilo veren oyuncu, yıllardır düzenli diyet programını uyguluyor. Cavadzade, her sabah aç karnına zencefili kaynatıp suyuna bal ve limon karıştırarak bir bardak tüketiyor. Hem metabolizmayı hızlandıran hem de vücut direncini artıran karışım sayesinde, oyuncu yıllardır düzgün fiziğini korumayı böyle başardığı öğrenildi.

Sporu bırakmıyor

Bunların dışında her fırsat bulduğunda yürüyüş yapan Cavadzade, haftada bir gün ise mutlaka zerdeçal içmeyi ihmal etmiyor. Oyuncu, “Zerdeçal benim sihirli besinim” dedi. Sette çalışıp yorgun olmasına rağmen oyuncu, spor salonunda ise en az 45 dakika zaman geçirerek fit kalmayı başardığını söyledi.

Yazarlar