Cadde Zeynep Bastık: Gökyüzüyle kikirdedim

Zeynep Bastık: Gökyüzüyle kikirdedim

07.01.2023 - 09:00 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ay merdivenlerden düşerek omurga kemiklerini kıran şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde sağlık durumuyla ilgili konuşarak, "Çok iyiyim, toparladım" demişti. Ünlü isim, son olarak Instagram hesabından yayınladığı karelerle adından söz ettirdi.

Zeynep Bastık: Gökyüzüyle kikirdedim

Zeynep Bastık, geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımla merdivenden düştüğünü ve omurga kemiklerinin kırıldığını duyurmuştu. Sağlık durumu hakkında bilgi veren 29 yaşındaki sanatçı, bir süre sahnelere ara vereceğini belirtmişti.

Haberin Devamı

"TALİHSİZ BİR ŞAKA OLDU"

İyileşme süreci boyunca özel bir korse takan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Berkay'ın doğum günü yemeğinden çıkarken görüntülenmiş ve şöyle konuşmuştu:

Çok iyiyim, toparladım arkadaşlar. 2022 son şakasını yaptı ama talihsiz bir şaka oldu bu. Bir tedavi söz konusu değil şu anda, çünkü hassas bir bölge olduğu için alçı ya da başka birşey uygulanamıyor. Zamanla geçecek bir durum ve korseyi çıkardım. 21 Ocak'ta Bakü'de konserim var, o güne kadar dinleneceğim. Berkay'ın doğum günüydü bugün, onu kutladık ve güzel bir gece oldu.

Zeynep Bastık: Gökyüzüyle kikirdedim

PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

Güzel şarkıcı, tüm bunların ardından aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Arabada çekilen pozlarını "Gökyüzüyle kikirdedim" notuyla peş peşe paylaşan ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.