Cadde Zeynep Demirel: 'Ağlayarak şov yapma' diyen vicdansızlar oldu!

Zeynep Demirel: 'Ağlayarak şov yapma' diyen vicdansızlar oldu!

11.02.2023 - 11:35 | Son Güncellenme:

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, en çok yıkımın yaşandığı illerden olan Hatay'da depreme yakalanmıştı. Duygularını sosyal medyadan dile getiren Zeynep Demirel, kendisine yapılan eleştirilere de tepki gösterdi.

Zeynep Demirel: Ağlayarak şov yapma diyen vicdansızlar oldu

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat'ta meydana gelen, 10 ilimizde yıkıma neden olan depremin ilk saatlerinde Instagram hesabından yayınladığı video ile gözyaşları içinde yardım isteyen Zeynep Demirel, duygularını ilk kez sosyal medyada yazdı.

Haberin Devamı

"CANIMIZI KURTARDIK, SEVİNEMEDİM"

'Nasılsın' diyorlar, 'kötüyüm' diyemiyorum, utanıyorum. 'İyiyim' diyemiyorum, utanıyorum. 'Yaşıyorum' diyorum, yaşıyoruz ona bile hâlâ inanamıyorum. Biz ne yaşadık nasıl sağ kaldık, kabus gibi bile değil. Bu tanımlanacak gibi değil. Canımızı kurtarıp çıktık, sevinemedim ya ona bile utandım! Arkadaşlarımız dostlarımız enkaz altında kaldılar, bir gün önce sevdiğim bebek enkazdan çıktı. Deprem anını bile zamanla silecek kafamız belki ama o bekleyişi, o saatleri kafamızdan nasıl sileceğiz biz? 'Çocuklarımın psikolojisini nasıl düzelteceğim?' diye düşünüp, bunu düşündüğüme yine utanıyorum.

Zeynep Demirel: Ağlayarak şov yapma diyen vicdansızlar oldu

"YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNMAK İÇİN VİDEO ÇEKTİK"

Çok kızgınım! Anlıyor musunuz çok kızgınım! En çok etkilenen yerlerin başında Hatay var, en son yardım Hatay’a ulaştı. Yardım çağrısında bulunmak için video çektik bana 'Ağlayarak şov yapma' diyen vicdansızlar oldu, kimsenin Hatay’dan haberi bile yoktu. 'Hastaneler yıkıldı, ambulans yok, yardım yok' diyorum, 'Devleti eleştirmek için yapıyorsun' diyenler oldu. Hiçbir siyasi görüşüm yok! İktidara ne kadar uzaksam muhalefete de bir o kadar uzağım!

Zeynep Demirel: Ağlayarak şov yapma diyen vicdansızlar oldu