Cadde Zor günler geçiren Justin Bieber-Hailey Bieber çifti tatilde!

Zor günler geçiren Justin Bieber-Hailey Bieber çifti tatilde!

27.06.2022 - 12:43 | Son Güncellenme:

Ünlü model Hailey Rhode Baldwin Bieber, önceki aylarda oksijen eksikliğine sebep olan bir kan pıhtısı sebebiyle ölümden döndüğünü açıklamıştı. Küçük yaşta büyük bir şöhret yakalayan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ise, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir videoda Ramsey Hunt sendromu sebebiyle kısmi yüz felci geçirdiğini ve iyileşmek için uğraştığını paylaşmıştı. Zor günler geçiren ünlü çift, soluğu Bahamalar'da aldı. Tatilden karelerini yayınlayan Hailey Bieber, kısa sürede büyük ilgi gören paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Zor günler geçiren Justin Bieber-Hailey Bieber çifti tatilde

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile ABD'li model Hailey Baldwin, 2018 yılında nikah masasına oturmuş, hayranları sürpriz gelişme karşısında şaşkınlık yaşamıştı. Daha sonra ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir tören düzenleyen dünyaca ünlü çift, koronavirüs pandemisi döneminde aşk dolu paylaşımlarla sık sık gündeme gelmişti. Ancak sağlık sorunları ikilinin peşini bırakmamıştı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından hastaneye kaldırıldığını duyuran Hailey Beiber, yaşadıklarını, "Perşembe sabahı eşimle kahvaltı ederken felç benzeri semptomlar göstermeye başladım ve derhal hastaneye kaldırıldım. Beynimde küçük bir kan pıhtısına rastladılar, bu da kısa bir süreliğine oksijen kaybına neden oldu ama birkaç saat içinde tamamen iyileşmiştim" sözleriyle açıklamıştı.

Zor günler geçiren Justin Bieber-Hailey Bieber çifti tatilde

Eşinin sağlık durumu hakkında konuşan 28 yaşındaki şarkıcı ise, “Hayat sizi devamlı şaşırtıyor. Çok fazla kontrol edemiyorsunuz” açıklamasında bulunmuştu. Hailey'nin durumunun daha iyiye gittiğini ama gerçekten korkutucu bir süreçten geçtiklerini de, “Durumu gayet iyi, o çok güçlü bir insan” sözleriyle dile getirmişti.

Haberin Devamı

KONSERLERİNİ ERTELEMEK ZORUNDA KALDI

Ardından Justin Bieber, 7 Haziran'da Toronto'daki Scotiabank Arena'da başlayacak olan Kuzey Amerika Turu'nu erteledikten sonra hayranlarını üzen bir haber vererek, nadir görülen Ramsay Hunt sendromu adlı nörolojik bozukluk teşhisini duyurmuştu.

Bieber, yüzünün hareketsiz sağ tarafını gösterdiği videoda, "Gördüğünüz gibi bu gözümü kırpamıyorum. Ağzımın bu tarafıyla gülümseyemiyorum. Yüzümün bu tarafındaki burun deliğim hareket etmiyor" demişti:

İyileşeceğim. Yüzümü eski haline getirmek için tüm egzersizleri yapıyorum, ve normale dönecek. Sadece zaman gerekli ve ne kadar süreceğini bilmiyoruz, ama her şey yoluna girecek. Umudum var, Tanrı'ya güveniyorum ve bunların hepsinin bir nedeni olduğuna inanıyorum.

Şarkıcının Page Six'e konuşan bir arkadaşı, "Bieber iyi olacak. Bir enfeksiyon nedeniyle yüzünün sağ tarafında felç meydana geldi, ama iyileşecek" ifadelerini kullanmıştı.

Zor günler geçiren Justin Bieber-Hailey Bieber çifti tatilde

"NASIL HİSSETTİĞİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM"

Ünlü isim, sonraki günlerde ise 241 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı bir yazıda, "Nasıl hissettiğimi biraz paylaşmak istedim" demişti:

Durumum her gün daha iyiye gidiyor. Ve tüm bu rahatsızlıklara rağmen beni yaratan ve tanıyan Tanrı'da teselli buldum. Kendime onun her şeyi bildiğini hatırlattım. Kimsenin bilmesini istemediğim en karanlık yönlerimi biliyor ve bana sevgi dolu kollarını açıyor.

Bieber, duruma karşı 'inanç dolu' bakış açısının karşı karşıya olduğu bu 'korkunç fırtına' sırasında kendisine huzur verdiğini de söyleyerek, "Biliyorum bu fırtına geçecek, ve bu süreç boyunca İsa benimle" diye eklemişti.

Zor günler geçiren Justin Bieber-Hailey Bieber çifti tatilde

BAHAMALAR'A TATİLE GİTTİLER

Zor günler yaşayan ünlü çift, tüm bunların ardından soluğu Bahamalar'daki özel bir adada tatil yaparken aldı. Hailey Rhode Baldwin Bieber, o anları 45.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

Mavi bikinisiyle denizin içinde poz veren ünlü isim, paylaştığı sonraki karelerde ise eşi Justin Biber'ın kumların üzerine serdikleri bir örtüde, şapkası yüzünü kapatırken çekilmiş bir karesini de yayınladı.

Daha sonra iki farklı bikini daha giyerek objektif karşısına geçen Hailey, berrak denizdeki tatilinin her dakikasının tadını çıkardı.

Kısa sürede büyük ilgi görerek 1.6 milyon beğeniye ulaşan Hailey Bieber'ın göndrisine, "Yeryüzünde bir melek! Çok güzelsin", "Dünyanın en güzel kadını", "Umarım daha iyi hissediyorsundur Justin! Sizleri seviyorum" ve "Justin Bieber çok şanslı bir adam. Hailey muhteşem biri" gibi binlerce yorum yapıldı.

Zor günler geçiren Justin Bieber-Hailey Bieber çifti tatilde