Cadde Zoraki Misafir konusu ve oyuncuları! Zoraki Misafir filmi nerede çekildi?

Zoraki Misafir konusu ve oyuncuları! Zoraki Misafir filmi nerede çekildi?

18.06.2022 - 20:14 | Son Güncellenme:

Zoraki Misafir filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. TV'de ilk kez ATV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanacak olan Zoraki Misafir filmi 2021 yılında vizyona girdi. Peki Zoraki Misafir filmi konusu ve oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Zoraki Misafir konusu ve oyuncuları Zoraki Misafir filmi nerede çekildi

Zoraki Misafir filmi bu akşam ATV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2021 yılında vizyona giren Zoraki Misafir filminin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen oturuyor. Filmin başrollerinde Mustafa Üstündağ, Uğur Yücel, Murat Akkoyunlu gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

ZORAKİ MİSAFİR FİLMİ KONUSU

Harun, sayısız televizyon programının yapımcılığını üstlenen bir yapımcıdır. Ancak yaptığı işler zamanla popülerliğini kaybetmiştir. Yeniden zirveye çıkmak isteyen Harun, bu amaçla yurt dışından uygun fiyata bir format satın alır. Yeni programı için aranan tek şey saf, yarım akıllı birini bulmaktır ve asistanı Yeşim tesadüfen aradıkları kişiyi bulur. Saf ve naif bir genç olan Peyami tam da halkın seveceği biridir. Bu sırada Harun, iş insanı olan Osman Koral'dan beklenmedik bir teklif alır. Osman Koral'ın şirkete ortak olmayı istemesiyle Harun ihtiyacı olan maddi desteği bulmuş olur. Anlaşmayı sağlamak için bir akşam yemeği organize eden Harun, Peyami'nin de bir yanlış anlaşılma sonucu yemeğe katılmasıyla kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

Haberin Devamı

ZORAKİ MİSAFİR OYUNCULARI

Uğur Yücel

Mustafa Üstündağ

Murat Akkoyunlu

Sera Tokdemir

ZORAKİ MİSAFİR NEREDE ÇEKİLDİ?

Zoraki Misafir filminin çekimleri Bursa, İstanbul Riva, Darıca ve stüdyolarda gerçekleştirildi.