Cadde Züleyha Ortak: Gülşen'i canlı dinledim ama beğenmedim!

Züleyha Ortak: Gülşen'i canlı dinledim ama beğenmedim!

14.03.2022 - 17:52 | Son Güncellenme:

Züleyha Ortak, tv8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk oldu. Magazin dünyasında son dönemin en çok tartışılan isimlerinden olan Gülşen'i canlı dinlemeye gittiğini açıklayan 35 yaşındaki şarkıcı, ünlü popçu hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Züleyha Ortak: Gülşeni canlı dinledim ama beğenmedim

Yeni parçası 'Lolipop' ile güdemde olan Gülşen, uzun süredir şarkıcılık kariyerinden çok iddialı sahne kıyafetleriyle konuşuluyor. '2. Sayfa canlı yayınına katılan Züleyha Ortak, meslektaşına "Kulağa değil, göze hitap ediyor" eleştirisinde bulundu.

Haberin Devamı

"HAYAL KIRIKLIĞI"
Program sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in, Gülşen'in sahne performansı ile ilgili sorusuna Ortak, "Benim için hayal kırıklığı oldu. Hatta paylaştım, paylaşırken de incitmek istemedim. 'İçimdeki köylü Gülşen'in sahnesiyle anlaşamadı' yazdım. Çünkü sesi duyamadım" yanıtını verdi.

Ünlü şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ses yok zaten, vokalistler arkadan eşlik ediyor. Sanki sadece fotoğraf vermek için sahne yapıyor, ben bunu gördüm. Bir kesim onu hayranlıkla izliyor, ama ben sesi için gitmiştim. Görselliği için gidip izleyenler var, onlara saygı duyuyorum. Ben beğenmedim, benlik değil. Artık tamamen görüntüye oynuyor."

Züleyha Ortak: Gülşeni canlı dinledim ama beğenmedim

"SES YOK Kİ!"
Ortak, "Sahnede sürekli fotoğraf çekiliyor. Ses yok ki! Gülşen'in sesini duymadım, vokaller daha ön plandaydı. Belki o gün kıyafetini göstermek isterken performansı biraz geride kalmış olabilir. Ben Gülşen'i akustik izlemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"GÜLŞEN'İ ELEŞTİRMEK BİZE DÜŞMEZ"
Tartışmaların odağında Gülşen hakkında yorum yapan meslektaşlarından biri de Sinan Akçıl olmuştu. 29 yaşındaki müzisyen, "Gülşen’i eleştirmek bize düşmez, onun yaptığı da sahne şovu. Boşanma iddiaları da çıkmış ama inanmıyorum buna, Ozan (Çolakoğlu) çok iyi bir aile babasıdır” demişti.

Züleyha Ortak: Gülşeni canlı dinledim ama beğenmedim

'SEN AFFETSEN BEN AFFETMEM' SÜRPRİZİ
Bir döneme damga vuran, 'Acıların kadını' lakaplı arabesk sanatçısı Bergen’in şarkılarını müzik dünyasının ünlü isimlerinin yorumladığı saygı albümüne Gülşen de dahil olmuştu. Popçu, proje için Bergen’in en sevilen şarkılarından 'Sen Affetsen Ben Affetmem'i yorumlamıştı.