Cadde 'Zümrüdüanka' dizisinin setinden ilk kareler geldi

'Zümrüdüanka' dizisinin setinden ilk kareler geldi

14.01.2020 - 07:55 | Son Güncellenme:

Başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın paylaştığı, Fox TV'nin yeni projesi 'Zümrüdüanka' setinden ilk kareler geldi. 25 Ocak’ta ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanan 'Zümrüdüanka'nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Zümrüdüanka dizisinin setinden ilk kareler geldi

Hazırlıkları süren 'Zümrüdüanka' dizisi, imkansız bir aşkın duygu yüklü hikayesini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül ’ün üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dizinin başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz paylaşırken, kadroda; Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan, Elif Çakman, Sebahat Kumaş, Mine Kılıç, Simge Selçuk, Korkmaz Arslan, Asiye Dinçsoy, Pelin Abay, Doğa Zeynep Doğuşlu, Barış Küçükgüler, Miray Akay, Gönül Akbaş, Serkan Açay, Gökhan Bekletenler, Eren Demir, Umut Karadağ, Nazlı Pınar Kaya ve Ebrar Baba gibi oyuncular da yer alıyor.

Kapadokya’nın masalsı dünyasında çekimleri başlayan 'Zümrüdüanka' başarılı oyuncu kadrosu, güçlü aşk hikayesi ve sürükleyici temposuyla 25 Ocak’ta izleyici karşısına çıkacak.

Zümrüdüanka dizisinin setinden ilk kareler geldi