Cadde Canımız çok yanıyor

Canımız çok yanıyor

22.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gaziantep Şahinbey’e bağlı Akdere Mahallesi’ndeki kına gecesini kana bulayan saldırının ardından ünlü isimler mesajlarıyla teröre lanet okudu. Sosyal medyadan yorum yapanlar, hayatını kaybedenler için dua ederken, yaralılara da acil şifalar diledi

Canımız çok yanıyor

Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar
Hatice Şendil, “Gaziantep, Van, Bitlis ve Elazığ... Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Canımız yandı, çok yandı” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Haberin Devamı

Düğünü cenaze evine çevirdiler
Buse Terim Bahçekapılı, “Canım acıyor bu kareleri gördükçe, canımız yanıyor her bir giden canı düşündükçe... İnsanın en mutlu gününü en kötü gününe, düğününü cenaze evine çevirenlere lanet olsun” diye yazdı.

Duyulacak acı kalmadı
Oğuzhan Koç, “Yarım saat arayla iki haber... Birinde aslan Taha göğsümüzü kabartırken, diğerinde güzel ülkemin masum insanları, hem de bir düğün gecesinde hayatlarından oluyor. Hissedecek üzüntü, duyulacak acı kalmadı artık. Yapana da, destek olana da, sebep olana da lanet olsun. Gaziantep’te hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim” sözleriyle üzüntüsünü paylaştı.

Kahır dolu bir çığlık
Burcu Esmersoy, “Bir düğünde mutluluktan gözlerin doluyor, aynı anda tanıdığın için gurur duyduğun biri ülkemize altın madalya mutluluğunu yaşatıyor, sevinçten çığlık atıyorsun. Sonra bir başka düğünde onlarca insanın hunharca katledildiğini öğreniyorsun, kahır dolu bir çığlık ve acı içinde gözyaşına dönüyor her şey... ” yazarak tepkisini dile getirdi.

Haberin Devamı

İnsanlığı vurdular
“İnsanlığı vurdular” diyen Esra Erol, “İnsanların en mutlu gününden o mutluluğu paylaşan masum insanların evlerine ateş düşürenlerin cezasını ver rabbim” diye yazdı.

Masum insanların ahı çıkacak
Terörü lanetleyen Hadise, “Artık ne yazayım bilmiyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilemekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden. Ama inanıyorum bu masum insanların ahı çıkacak” yazdı.

Bu nasıl bir canilik?

Filiz Akın: Van, Elazığ, Bitlis şimdi de Gaziantep... Terörü lanetlemek. Hepimizin başı sağ olsun. Dualarımız onlarla demek yetmez oldu yaşananlara...

Burcu Kara: Kimin oyunu, kimin planı bunlar? Bir düğünü hedef almak hangi hesabın hırsı olabilir? Savaşın bile bir edebi adabı vardır, kavganın bile bir asaleti. Umarım tüm kötüler kendi kazdıkları kuyuya düşer bir gün.

Gülben Ergen: Çocuk, kadın, yaşlı, düğün, sevinç mutluluk demeden canları kana bulayan terörü lanetliyoruz. Acı iliklerimize işliyor.

Emrah: Şunu herkes çok iyi bilmeli, bizim varlığımızı bütünlüğümüzü hiç kimse bozamadı ve bozamayacak. Teröre lanet olsun.

Nilüfer: Çekin pis ellerinizi vatanımızın üstünden iblisler.

Oktay Kaynarca: Bu kez Gaziantep... Yılmayacağız, korkmayacağız ve tek tek not ediyoruz.

Aslı Şen: İnsan olamazlar bunu yapanlar. Gerçi niye şaşırıyoruz ki, bunlar değil miydi çocuk katilleri?

Arzu Sabancı: Düğünde, insanların en mutlu oldukları, en savunmasız oldukları yerde... Bu nasıl bir canilik? Bizi bölerek parçalayacaklarını sanıp üzerimizden plan yapanlar, bu sefer olmayacak.

Demet Akbağ: Hayır alışmayacağız bu cinayetlere... Hiçbir davası olamaz böylesi vahşi insanların! Sonuna kadar lanetlemeye devam.

Murat Boz: Bu alçak saldırıyı yapanların yatacak yerleri yok. Gaziantep’te yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.