Cadde Canlı yayında az kalsın ölüyordu!

Canlı yayında az kalsın ölüyordu!

30.12.2008 - 15:27 | Son Güncellenme:

#10

.

Canlı yayında az kalsın ölüyordu

TV efsanesi Sadettin Teksoy ekranlara geri döndü. Armağan Çağlayan'ın yapımcılığını üstlendiği, Teksoy'un jüri üyesi olduğu "Yok Böyle Şey" adlı yarışma programı yine yürek hoplattı.

Kendisine "kaçışçı" adlandıran yarışmacı, milyonların gözü önünde çamaşır elleri bağlı olarak çamaşır makinasına gireceğini ve yıkanacağını söyledi. Tabii gösteri bununla da sınırlı değil. Çılgın yarışmacı çamaşır makinasına girerken ellerine üç farklı kelepçe takılmasını istedi.

Yarışmanın juri üyelerinden Sadettin Teksoy, kelepçelerin çıkabileceğini söyleyince, yarışmacı sunucu Yunus Günce'den bileklerine deri bir kelepçe daha geçirmesini istedi.

Bileğine takılan kelepçeleri teker teker juri üyelerine kontrol ettiren yarışmacı, soluğu çamaşır makinesinin yanında aldı.

Yarışmacı çamaşır makinesinin içine yerleştikten sonra kapak kapatılarak, geri sayıma başlandı. Diğer taraftan da makineye deterjan ve su dolduruldu. Ancak makine çalıştırıldıktan kısa süre sonra yarışmacı paniğe kapılarak fenalık geçirdi ve makinanın kapaklarının tekrardan açılmasını istedi.

Kapak açıldı ve yarışmacı rahat bir nefes aldı. Bir süre dinlendikten sonra kapak tekrar kapatıldı ve yarışmacı için korku dolu dakikalar başladı.

Yarışmacı yaklaşık 1.5 dakika boyunca, yarışmacı çamaşır makinasında yıkanmayı başardı.