Cadde Casusu oynadı

Casusu oynadı

19.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cansu Tosun, dünyaca ünlü Fransız yönetmen Luc Besson’un yeni filmi ‘Anna’da rol aldı. Oyuncu, projede bir casusu canlandırdı.

Casusu oynadı

‘Leon’, ‘Lucy’, ‘Angel-A’ ve ‘5. Element’ gibi filmleriyle Hollywood’un en başarılı yönetmenlerinden biri olan Luc Besson, geçtiğimiz yıl vizyona giren ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’nda, tarihler uyuşmadığı için oynatamadığı Cansu Tosun’a, yeni filmi ‘Anna’da rol verdi. Besson’un, “Çok sempatik ve sesini beğeniyorum” dediği Tosun, aksiyon-gerilim türündeki projede, bir casusu oynadı. Filmin başrolünde Hollywood’un ünlü isimleri Helen Mirren, Luke Evans ve Cillian Murphy yer alıyor.

Haberin Devamı

Casusu oynadı

Besson’un kendi yazdığı senaryodan beyaz perdeye uyarlanan film, 30 milyon dolarlık bütçesiyle de dikkat çekiyor. Fransız yönetmenin bizzat kendisinin ulaştığı Tosun, “Luc Besson daha önce benim showreel’ımı izlemiş, sonra da ajansıma ulaştı. Samimi ve aynı zamanda çok profesyonel bir yönetmen... İyi bir ruha sahip... Rolüm için Paris’teki sete gittim ve çekimlerimi tamamlayıp, döndüm. Onunla çalışmak benim için eşsiz bir deneyim oldu” açıklamasını yaptı.