Cadde Cem Yılmaz'dan 200 çiçek iddiasına yalanlama

Cem Yılmaz'dan 200 çiçek iddiasına yalanlama

29.12.2014 - 11:25 | Son Güncellenme:

İşadamı Mete Büyüksaraç’ın kızı Maral Büyüksaraç, 18 yaşına girdi, doğum gününü kutladı. Cem Yılmaz'ın, Büyüksaraç'a 200 çiçek gönderdiği iddiası ise ikili arasında karşılıklı atışmaya dönüştü. Bu iddiayı twitter'dan yalanlayan Cem Yılmaz, "Hakkımda 200 çiçekle doğum günü kutladı haberi gerçek değildir" dedi. Yılmaz'ın bu açıklamasına Maral Büyüksaraç'tan sert bir yanıt geldi.

Cem Yılmazdan 200 çiçek iddiasına yalanlama

Son dönemde uyuşturucu haberleriyle ön plana çıkan, son olarak kullanmak amacıyla uyuşturucu satın almak suçundan hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istendiği davaya bu suçlamayı reddeden Maral Büyüksaraç, dün 18 yaşına girdi. Babasının destek verdiği Maral Büyüksaraç, Cihangir’de bir arkadaşının evinde doğum günü kutlaması yaptı. Ablası Bergüzar Büyüksaraç’la çektirdiği fotoğrafları paylaşan Maral Büyüksaraç’ı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner de yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Maral Büyüksaraç'a Cem Yılmaz'ın 200 gül yolladığı üstünde de "Daima gülümse" yazılı not iliştirdiği öne sürülmüştü.

Cem Yılmaz ise bu iddiayı sert bir dille yalanladı. Cem Yılmaz, twitter'dan "Hakkımda 200 çiçekle doğum günü kutladı haberi gerçek değildir. Bu kişileri tanımıyorum ama ne yapılmak istendiğini anlıyorum. Yalan bu haber" diye yazdı.

Büyüksaraç'tan sert yanıt

Yılmaz’ın yazdıklarına kendi Twitter hesabından yanıt veren Büyüksaraç, "Hayaletlerden gelen çiçekler doğum günümü kutlamış ahahahaha. Cem terbiyesizlik yapıyor. 1 insan ne yaşarsa yaşasın arkasında durmalı. Ben konuşmayarak gösteriyorum saygımı. Hakkımda konuşulsun istemiyorum” dedi

Cem Yılmazdan 200 çiçek iddiasına yalanlama