Cadde Cem Yılmaz, Tarkan konserini Ahu Yağtu ile izledi

Cem Yılmaz, Tarkan konserini Ahu Yağtu ile izledi

05.09.2016 - 13:41 | Son Güncellenme:

Son dönemde Ebru Şallı ile yaşadığı sürpriz aşkla konuşulan Cem Yılmaz, Tarkan konserini izlemeye eski eşi Ahu Yağtu ile gitti.

Cem Yılmaz, Tarkan konserini Ahu Yağtu ile izledi

Açıkhava'da Tarkan coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Konser serisinin ikinci gününe iş, sanat ve televizyon dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Tarkan bu yıl sevenleriyle iki farklı orkestra ile buluştu. Konserine “Dönülmez Akşamın Ufkundayız” şarkısıyla başlayan ve “Ahde Vefa” albümündeki Türk Müziği şarkılarını seslendiren Tarkan'a ilk bölümde Ali İlhan Kısaç'ın yönetmenliğindeki 32 kişilik bir orkestra eşlik etti.

Haberin Devamı

Türk Müziği şarkıları ile Açıkhava'da büyülü bir hava estiren Tarkan, konserin ikinci yarısında “Cuppa”nın da aralarında yer aldığı ve hep bir ağızdan eşlik edilen pop şarkıları ile bütün Açıkhava'yı coşturdu. “Aşk Gitti Bizden” şarkısı ile konserini kapatan Megastar, seyircinin yoğun ısrarı üzerine “Cuppa” şarkısıyla bis yaptı.

Yedi konserlik Açıkhava maratonunun ikinci gecesinde Megastar'ı dinlemeye gelenler arasında Cem Yılmaz, Ahu Yağtu, Demet Akbağ, Sedef İybar, Fulya Terim, Buse Terim Zeynep Ilıcalı, Özge Ulusoy, Ozan Güven, İdil Tatari gibi ünlü isimler de vardı. Cem Yılmaz’ın Tarkan konserine yeni sevgilisi Ebru Şallı yerine eski eşi Ahu Yağtu ile gitmesi dikkat çekti. (Sözcü)