Cadde Cesur güzel Josie Canseco, Zeynep Kartal'ı tercih etti

Cesur güzel Josie Canseco, Zeynep Kartal'ı tercih etti

10.02.2018 - 08:52 | Son Güncellenme:

AIDS araştırmaları için fon sağlayan yardım kuruluşu amfAR'ın galası 20'nci kez New York'ta gerçekleştirildi. Geceye katılan ünlü isimler, kırmızı halıda şıklıklarıyla göz doldurdu.

Cesur güzel Josie Canseco, Zeynep Kartalı tercih etti

22 yaşında kusursuz fiziği ve güzelliğiyle ilgi odağı olan model Josie Canseco, amFar galasında Türk modacı Zeynep Kartal tasarımlı bir elbise giydi. Buz mavisi, straplez, tüy motifli transparan elbisesiyle poz veren Josie, sosyal medyada da hayranlarından övgüler yağdı.

Haberin Devamı

İngiltere'de yaşayan Zeynep Kartal; Lady Gaga, Cherly Cole, Emma Miller, Whitney Port, Coleen Rooney, Pixie Lott, Amanda Holden, Marina ve Elmaslar, Michelle Keegan dahil olmak üzere dünya starlarına tasarladığı Haute Couture elbiselerle adından sıkça söz ettiriyor. Londra'da birçok kez 'Yılın En İyi Tasarımcısı' seçilen Zeynep Kartal, son olarak Almanya'da gerçekleştirilen Avrupa Başarı Ödülleri'nde 'Yılın En Başarılı Tasarımcısı' seçildi.

17 Şubat’ta gerçekleşecek Londra Moda Haftası’nda özel bir defileye imza atacak Kartal, Süperstar Ajda Pekkan ile hazırladıkları koleksiyonu ilk kez modaseverlerin beğenisine sunacak.