Cadde Çirkin denildikçe güzelleşiyorum

Çirkin denildikçe güzelleşiyorum

19.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Bu Tarz Benim’e konuk jüri olan Hülya Avşar, bir yarışmacıya ‘Yıldız’a benzememişsin çünkü sen güzelsin’ demesi Tilbe’yi kızdırdı. Yaptığı gafı toparlamaya çalışan Avşar, Tilbe’nin gazabından kurtulamadı

Çirkin denildikçe güzelleşiyorum

Hülya Avşar, konuk jüri olarak katıldığı ‘Bu Tarz Benim’ yarışmasında şarkıcı Yıldız Tilbe’yi dansı ve kıyafetiyle taklit eden Gülşah adlı yarışmacıya söylediği laflar herkesi şaşırttı. Avşar, “Yıldız Tilbe’yi başarıyla taklit ettin ama ona benzememişsin. Sebebi de sen güzel bir kızsın” dedikten sonra, “Yıldız beni yanlış anlamasın, çirkin vesaire demedim” diyerek durumu toparlamaya çalıştı. Tilbe ise Avşar’ın bu sözlerine Twitter’dan cevap verdi.

‘Maymun hanım’
Hülya Avşar’ı topa tutan Tilbe, kendisinin gündemde kalmak için kime sataşacağını şaşırdığını söyledi. Tilbe, Twitter hesabından, “Senin gibi her şeyimi sergileyerek dolaşsaydım sizin gibilerin esamesi okunmazdı maymun hanım. Terbiyesiz kendini sahiden güzel sanıyor. Banu Alkan’ın deyimiyle aptal. Bana çirkin demiş şebek. Benim güzelliğimi kötü gözler göremezler. Senin de görememen normal. Sana mı kaldı beni çirkin bulmak, ahlaksız. Bu kadar muhatap olmam bile doğru değil gündem arayan bir gündemsizle” dedi.
Hızını alamayan Tilbe, “Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin en güzel esmeri olduğum için, fesatlarca çirkin ilan edilmeye çalışıldıkça güzelleşen yıldızıyım” diye konuştu.