Cadde Dava bitti ama...

Dava bitti ama...

23.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Sıla ve Ahmet Kural arasındaki darp davası, 60’ıncı Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmayla sona erdi. Oyuncuya, 16 ay 20 gün hapis cezası verildi.

Dava bitti ama...

Ahmet Kural, eski sevgilisi Sıla’nın darp edildiğini iddia ederek açtığı davada tehdit, basit yaralama ve hakaret suçlarından 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Şarkıcı, adil bir duruşma olduğunu söylerken, oyuncu ise davanın burada bitmediğini ve itiraz edeceğini belirtti. Instagram’dan açıklama yapan Sıla, “Çok örselenmiş ve kırılmıştım. Susmak kolaydı ama zoru seçtim. Avazım çıktığı kadar bağırıp, binlerce kadının sesi olmak istedim. Kimsenden korkmadan yaşamaya devam edeceğim” açıklamasını yaptı.

Oyuncu ise, şovun bittiğini sıranın kendilerine geldiğini söyleyerek, “Hiçbir şekilde bu iftiraları ve cezayı kabul etmiyorum. Bunun bir üst mahkemesi daha var, temyize gideceğiz. Kesinlikle şiddette bulunmadım. Bu iki sevgilinin arasında geçen bir tartışmaydı. Kendisi psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamayı sever. Bu bir intikam davasıdır” açıklamasını yaptı. Kural, bir muhabirin Sıla’yla şef Hazer Amani’nin aşk iddialarını sorması üzerine, “Benden sonrası tufan” cevabını vererek, adliyeden ayrıldı.