Cadde Davut Güloğlu ateş püskürdü!

Davut Güloğlu ateş püskürdü!

20.07.2016 - 13:09 | Son Güncellenme:

Davut Güloğlu, darbeye girişimine tepki gösterirken, kendisini mahkemeye verenler için "Onlar eteğin altına saklanan adamlar" dedi.

Davut Güloğlu ateş püskürdü

Davut Güloğlu, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi karşıtı mesaj yayınlamayan ünlü isimleri hedef aldı.

Haberin Devamı

"BU ÜLKEDE EKMEK YİYEN YALAKALAR"

Uçankuş TV Haber Koordinatörü Sinan Güzel'e konuşan ünlü şarkıcı, "Halkın seçmiş olduğu, halkın istediği, halkın sokaklara dökülerek istediği demokrasi karşısında vatan hainleriyle beraber 'hangisi kazanacak?' diye bekledikten sonra 'Biz de vatanseveriz' diyen insanlara lafım. Yani iki yüzlü insanlara. Bunu yapanların hepsi bu ülkede ekmek yiyen yalakalar. Biz de geride kalan insanlarız. Geride niye kalıyoruz? Biz dik duran insanlarız. Onun bunun kapısına gidip el öpen yalakalık yapan insan değiliz. Vatan demek namus demek. Huzurlu uyumak istiyorsak bu ülkede birlik olacağız, bir olacağız" dedi.

"BEN DE ORADA ÖLEBİLİRDİM"

Darbe girişimi gecesi yaşadıklarını anlatan Davut Güloğlu, "Ben o günün akşamı, evde otururken, televizyon açıkken, inanamadığımız bir olayı yaşarken 'Şakadır herhalde bu' dedim. Geleceğimden şüphe ettim, çocuklarımdan şüphe ettim. Ülkemiz ne kadar gerileyecek! Ülkemize yapılan bu hainliği, şerefsizliği bu kadar rahatça yapılırken 'Bu hainlere nasıl dur diyeceğiz?' diye düşünürken... Vatan için sokağa düştük hepimiz. 11 kardeşle beraber ve çocuklarımızla beraber. Ayrım yapmadım. Ben de orada ölebilirdim, oğlum da ölebilirdi. Vatana canımız feda olsun. Hainlik yapanların hepsine hain diyorum. Kimseden korkmuyorum. Vatanıma yan gözle bakanın gözünü çıkarırım. Her gece ağlayarak sokağa çıktım. Biz bir parti için sokağa çıkmadık, biz vatanımız için sokağa çıktık. Biz böyle olmasaydık Türkiye şu an çok farklı durumlardaydı." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"ONLAR ETEK GİYMİŞ ERKEK"

Ünlü şarkıcı, "Hain olup zaten beni mahkemeye veren insanın hain olduğu ortaya çıkacak. Kim beni mahkemeye veriyorsa haindir zaten. O biliyor kendini. O kendini fişlemez. Instagram'da bayraklarını yorumsuz atan o arkadaşlar nasıl kendilerini fişlemediği gibi beni mahkemeye verip fişlemezler. Bunlar delikanlı değiller. Onlar etek giymiş etek! Onlar eteğin altına saklanan adamlardır, onlar televizyon karşısında ekmeğini yağını balını yeyip orada vatanseverliği, Atatürkçülüğü oynuyorlar. Atatürkçülük böyle olmaz. Nerededir bunlar; Atatürk'ü savunan insanlar" ifadelerini kullandı.