Cadde Demet Akalın'ın erkek hayranlarından şaşırtan isteği

Demet Akalın'ın erkek hayranlarından şaşırtan isteği

11.07.2018 - 10:41 | Son Güncellenme:

Bodrum’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşaten Demet Akalın, sahne aldığı mekanlarda ön masalarda hep erkeklerin oturduğunu ifade ederek, “Ön taraflarda hiç bayan göremeyecek miyiz, hepsi kardeşim olsun ama bayanlar da ön masalarda olsun” dedi.

Demet Akalının erkek hayranlarından şaşırtan isteği

Bodrum Gümbet Barlar Sokağı'nda bulunan Pasha'da konser veren Demet Akalın, sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahnedeki enerjisiyle dikkati çeken Akalın, şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet etti.

Haberin Devamı

ÖN MASADA KADIN GÖRMEK İSTİYOR

Hayranlarına takılmayı da ihmal etmeyen Akalın, ön masalarda oturan erkekleri görünce esprili bir dille, “Şu ön masalarda bir gün bir bayan göremeyecek miyim? Hepsi kardeşim olsun ama bayanlar da olsun” ifadelerini kullandı.

"Bugün doğum günü, evlilik yıl dönümü olan var mı?" diye soran ünlü popçu, hayranlarından bazıları el kaldırınca nüfus cüzdanlarını istedi. Mekanda eğlenen gençlerden birinin yanındaki kız arkadaşına evlilik teklifi yapacağını söylemesi üzerine Demet Akalın, gençleri sahneye çağırarak, "Yüzüğün var mı?" diye sordu. Genç "Yüzüğüm yo" deyince, Akalın "Kız bu seni kandırıyor, sakın ha" sözleriyle hayranlarına takıldı.

KONSERDE İZDİHAM

Demet Akalın’ın konserini dinlemeye gelen hayranları, kulübe sığmayınca kapıdan dinlemek zorunda kaldı. Bin 500 kişilik olan mekana 2 bin kişi alınınca konserde izdiham yaşandı. Demet Akalın’ın bol bol fotoğrafını çekmek isteyen hayranları ise birbirleriyle yarıştı.

Haberin Devamı

Okan Kurt, eşi Demet Akalın’ı yalnız bırakmadı. Bir an olsun eşinden gözünü ayırmayan Kurt, bazı şarkılara da eşlik etti.