Cadde Demet Akalın’ın eşyalarına haciz

Demet Akalın’ın eşyalarına haciz

11.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin yaşadığı Beykoz’daki villaya dün haciz işlemi yapıldı. Akalın’ın evinde bulunan eşyaları haciz edilerek, kamyona yüklendi.

Demet Akalın’ın eşyalarına haciz

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’un yönetim kurulu üyesi olduğu Martaş Lojistik’in borçları nedeniyle, ünlü çiftin Beykoz’daki villasına dün haciz işlemi yapıldı. Kurt Ailesi’ne ait şirketlerden 36 milyon TL alacaklı olan akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol AŞ, Beykoz İcra Müdürlüğü’nden haciz kararı aldı. Karar gereği ünlü çiftin evinde televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek, götürüldü. Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, ikilinin mal kaçırdığı iddiasında bulunarak, “Çok sayıda tır ve Hadımköy’deki gayrimenkulün, yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik. Bu tespit sonrası, mahkeme kararıyla bu varlıkların üzerine de haciz konuldu” dedi.

Haberin Devamı

Konuşmak istemedi

Konuyla ilgili Okan Kurt’a ulaşılamazken, Demet Akalın ise sadece “Şu anda konuşamam” demekle yetindi. Öte yandan edinilen bilgiye göre aynı şirketin avukatları bir ay önce de şarkıcının evine haciz işlemi için gitti. Evde bulunan eşyalar haczedildi ancak yediemin olarak bırakıldı. Akalın, yapılan işleme ise itiraz etti. İtirazı değerlendiren icra hukuk mahkemesi, haczin devamına karar verdi.