Cadde Denizin ortasında Arda Turan sürprizi

Denizin ortasında Arda Turan sürprizi

02.07.2016 - 11:39 | Son Güncellenme:

Muğla'nın Marmaris İlçesi’nde tatil yapan modacı Dilara Endican, milli futbolcu Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan ile denizin ortasındaki sürpriz karşılaşmasını sosyal medyada paylaştı.

Denizin ortasında Arda Turan sürprizi

Marmaris İlçesi’ne 50 kilometre uzaklıktaki turistik Söğüt Köyü’nde tatilini geçiren ’Akademi Türkiye’, ’Dansa var mısın?’ ve ’Anadolu Ateşi’ gibi birçok televizyon programının kostümlerini hazırlayan, sosyetenin yakından tanıdığı modacı Dilara Endican, dün öğleden sonra Arda Turan’ın sürpriziyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Söğüt Plajı’nda deniz ve güneşin tadını çıkaran Endican, milli futbolcu ve sevgilisi Aslıhan Doğan ile karşılaşınca şaşırdı.

Marmaris’in eşsiz koylarında lüks bir yatta sevgilisi ile tatil yapen Arda Turan, modacı ve sevgilisi ile birlikte plajda öz çekim yaptı. Plajda bir saat süre ile kalarak yakın dostu Dilara Endican ile sohbet eden Arda Turan ve Aslıhan Doğan daha sonra yatlarına döndü.

Modacı Dilara Endican, çift ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, "Öyle mutlu oldum ki. Denizin ortasından bir anda güzeller güzeli ile yanımda bitti" yorumunu yaptı.

Denizin ortasında Arda Turan sürprizi