Cadde ‘Derya ana kraliçem’

‘Derya ana kraliçem’

14.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses, eski hayat arkadaşı Derya Tuna için, “Birbirimize saygıdan başka bir şey duymayız. O benim ana kraliçemdir, öyle de kalacak” dedi.

‘Derya ana kraliçem’

Kanal D’de ekrana gelen Derya Tuna, Hande Ataizi, Seda Akgül ve Eylül Öztürk’ün sunduğu ‘4 Kadın Zamanı’ programının ilk bölüm sürprizi, İbrahim Tatlıses oldu. Yayına, telefonla bağlanan sanatçı, “Yedi çocuğum var, sekizinciyi istiyorum. Her an, her saniye olabilir” dedi. Araya giren Tuna’nın, “Artık torunlarını seviyor. En küçük çocuğu Elif Ada’dan sonra o defteri kapattı” sözlerine Tatlıses, “Öyle bir şey yok” diyerek karşılık verdi.

Haberin Devamı

İdo’nun, “Annemle babam aynı evde kalıyor” sözlerine sanatçı, “Sözleri çarpıtılmış. İkimizin evlerinde odalarımız var. Biz öyle şeyleri aştık. Birbirimize saygıdan başka bir şey duymayız. O benim ana kraliçemdir, öyle de kalacak” şeklinde konuştu. İdo olmasaydı evlenebileceğini sözlerine ekleyen Tuna ise, “İbrahim Bey’den ayrılalı 22 yıl oldu. Çocuğum var, asla evlilik düşünmüyorum. Çok mutlu ve huzurluyum” dedi.

‘Derya ana kraliçem’

Tatlıses, İdo için, “Kibar ve delikanlı biri... Yeri geldiğinde benden serttir. Zaman zaman bana kafa tutuyor” dedi.

2724169