Cadde Diriliş Ertuğrul'da yaprak dökümü! O da diziden ayrıldı

Diriliş Ertuğrul'da yaprak dökümü! O da diziden ayrıldı

18.05.2017 - 10:50 | Son Güncellenme:

TRT ekranlarının rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul'da bir ayrılık daha yaşandı. Diriliş Ertuğrul'un dün akşam ekrana gelen son bölümünde Aliyar karakterini canlandıran yakışıklı isim Cem Uçan diziden ölerek ayrıldı. Ünlü oyuncu Cem Uçan, Aliyar karakteriyle seyircinin büyük ilgisini kazanmıştı.

Diriliş Ertuğrulda yaprak dökümü O da diziden ayrıldı

'Diriliş Ertuğrul'da' yaprak dökümü yaşanıyor. Dizinin ana karakterlerinin bir bir ayrılmasıyla dikkatleri üzerine toplayan Diriliş Ertuğrul'dan başrol Engin Altan Düzyatan'ın ayrılacağı konuşulurken, diğer bir yandan karakter tek tek ölüyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde sürpriz bir karakter daha öldü, izleyenler şaştı kaldı. Diziye veda eden karakter oyuncu Cem Uçan'ın canlandırdığı Aliyar oldu.

Bilindiği üzere son olarak dizide 'Doğan Alp' karakterine hayat veren Cavit Çetin Güner diziden ayrılmıştı. Şimdi ise 'Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan son bölümünde çok sevilen bir karakter olan 'Aliyar Bey' (Cem Uçan) diziden ayrıldı. Her bölüm farklı bir aksiyona sahne olan Diriliş Ertuğrul'da Aliyar karakterini canlandıran Cem Uçan diziden ayrıldı.

Diriliş Ertuğrulda yaprak dökümü O da diziden ayrıldı