Skorer Takas için bu kez o gündemde...

Takas için bu kez o gündemde...

17.01.2012 - 14:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Nobre'yi transfer çalışmaları çerçevesinde ismi takas için gündeme gelen Sarı Lacivertli futbolcu takımdan ayrılmak istemiyor.

Takas için bu kez o gündemde...

Fenerbahçe'nin Marcio Nobre'yi transfer çalışmaları çerçevesinde ismi takas için gündeme gelen Özer Hurmacı, sarı lacivertli takımdan ayrılmak istemiyor.

1 BUÇUK YILLAK SÖZLEŞMESİ VAR, TAKIMDA DEVAM EDECEK

Haberin Devamı

Özer'in Fenerbahçe'ye transferinde de etkin rol oynayan dayısı, teknik direktör Lemi Çelik, "Özer'le ilgili kararı Fenerbahçe Yönetimi verir; ama şunu söylemeliyim: Özer'in ayrılmak gibi bir düşüncesi yok. Aksine takımda kalıp, çok daha faydalı bir futbolcu olmak istiyor. 1 buçuk yıllık daha sözleşmesi var. Sözleşmesinin bitiminde, Fenerbahçe yeni sözleşme önermezse, Özer serbest bir futbolcu olarak tercihini yapar. Bunun dışında Özer'le ilgili bir gelişme olmaz" dedi.

ÖZER, SÜREKLİ OYNAMASI DURUMUNDA VERİMLİ OLUR

Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Çelik, Özer'in sarı lacivertlilere transferinden sonra 3 büyük sakatlık geçirdiğini hatırlatarak, "Fenerbahçe'ye bu sakatlıklar nedeniyle faydalı olmadı. Bunun üzüntüsünü yaşıyor ve faydalı olmak için çalışıyor. Özer'i 3-4 maç üst üste oynadıktan sonra değerlendirsinler; sürekli oynamadı ki hemen 'beklentilere cevap veremedi' eleştirisi yapılıyor. Özer oynadıkça daha iyi olan bir futbolcu" diye konuştu.