Cadde Düğün tadında festival

Düğün tadında festival

31.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Swissôtel The Bosphorus’taki düğün festivalinde, evlilik hazırlığı yapan çiftlere son trendler tanıtıldı. Etkinlikte defile yapan modacılar Yıldırım Mayruk ve Mehmet Köymen görsel bir şova imza attı

Düğün tadında festival

Swissôtel The Bosphorus, hafta sonu gerçekleşen “Wedding By The Bosphorus Düğün Festivali’nde, evlilik hazırlığı yapan çiftler ve ailelerini ağırladı. Organizasyonda, modacı Yıldırım Mayruk ile Mehmet Köymen’in defilelerinin yanı sıra Özlem Süer’in gelinlik sunumu ilgi gördü. Koreografisi Asil Çağıl tarafından hazırlanan şovlarda, Günay Musayeva da podyumda yürüyen mankenler arasındaydı. Festivalde doğal ve etkileyici gelin makyajını anlatan makyöz Rıfat Yüzüak, dikkat çekici detayları paylaştı.

Haberin Devamı

Etkinlik kapsamında tasarımlarını sunan Mehmet Köymen’in ‘Lesair 18 Winter Haute Couture’ koleksiyonunda bu yılın en trend aksesuarlarından şapka başrolde yer alırken, finaldeki siyah gelinlik ise uzun duvağı ve çarpıcı silüetiyle tam not aldı. Yıldırım Mayruk, Haute Couture Koleksiyonu’nda ise öne çıkan mini gelinlikler ve kabarık etekler, izleyiciler tarafından alkış aldı. Festivalde söyleşi yapan Özlem Süer de, 2018 düğünlerinde boy gösterecek gelinlerin bohem hava taşıyacağını söyledi.

[Video_o0fHd7SO94oq]]