Cadde Duvara toslamak beni büyüttü

Duvara toslamak beni büyüttü

03.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hayatının dönüm noktasının 40 yaşına basmak olduğunu ifade eden Jennifer Aniston, “Geç olgunlaşan biriyim, çok zorlu ilişkilerim oldu” şeklinde konuştu

Duvara toslamak beni büyüttü

Friends’ dizisindeki ‘Rachel’ karakteriyle hafızalara kazınan Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston (46), Instyle dergisinin İngiltere edisyonuna çok özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, hayat arkadaşı Justin Theroux’tan ‘Claire Simmons’ı canlandırdığı filmi ‘Cake’e, cilt bakımından 40’lı yaşlarına kadar birçok soruyu yanıtladı.

‘Mahvolmuş bir karakterdi’

‘Cake’ filminde depresif bir kadını canlandırdınız. Sizi role iten neydi?

Senaryoyu okudum ve rolü sevdim. ‘Clarie’, acı içinde yaşayan ama eğlenceli bir insan. Yaşadıkları hikayeyi oluşturuyordu.

Filmde makyaj yapmadınız. ‘The Good Girl’de de (İyi Bir Kız) öyleydi...

Evet ve ‘Friends with Money’de de. Ama bu defa karakter gerçekten mahvolmuştu. İki ay boyunca ayna yok, manikür yok, hiçbir şey yok. En zor kısmıysa “Egzersiz yapma” dedikleri zamandı. Fark ettim ki egzersiz yapmadığınızda neşeniz kayboluyor. Vücudunuza “Neler oluyor?” diyorsunuz, 40’lardaysanız...

Haberin Devamı

40’lı yaşların en iyi yıllar olduğunu söylemiştiniz...

Kilo vermeniz zorlaşıyor olabilir ama buradaki (eliyle kafasını işaret ediyor) her şey mükemmel. 20’li ya da 30’lu yaşlarımı düşündükçe, boş yere, kafamda fazla soru ve endişe olduğunu, beynimi çok fazla yorduğumu görüyorum.

Dönüm noktanız nedir?

40 yaşına basmak. Geç olgunlaşanlardanım. Bu bir sır değil, çok zorlu ilişkilerim oldu. (Gülüyor.) Bir duvara toslamak büyümemi sağladı. Kendini sevmek ve yalnız kalmak önemliydi.

Justin’le nasıl tanıştınız?

Robert Downey Jr. sayesinde. Hawaii’de seyahatteydim. Robert da ‘Tropic Thunder’ın çekimleri için adadaydı. Bir gün akşam yemeğine geldi ve senarist arkadaşı Justin Theroux’u da getirdi.

Onu ilk gördüğünüzde ne düşündünüz?

‘Çok ateşli değil mi?’ diye aklımdan geçirdiğimi hatırlıyorum. Ama o çok kapalıydı. Üzerinde siyah jean, postal, gözlükler ve fötr şapkası vardı. O zamanlar çoook yalnızdım. Aramızda romantik bir durum geçmedi. Yalnızca ‘Ne kadar hoş biri’ diye düşündüm. Eğlenceli ama çok sessiz ve yorgundu, çünkü durmadan çalışıyordu. O gece bir kaçamaktı.

‘Wanderlust’da bir araya gelene dek, 2011’e kadar görüşmediniz...

Evet, ama sette iyi arkadaş olduk. Sevgilisinden ayrıldıktan sonraki yaza kadar arkadaşlığı koruduk. Sonra bir an “Sen benim en yakın arkadaşlarımdan birisin ve...” dedim. O dakikadan sonra ona farklı bir gözle bakmaya başladım.

Haberin Devamı

‘Cildime dikkat ediyorum’

Hollywood’un dayattığı sürekli genç görünme baskısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz?
İnsanlar perspektiflerini kaybetti. Etrafıma bakıyorum ve estetik cerrahi ve enjeksiyonların sizi ne kadar kötü hale sokabileceğini görüyorum. Bu nedenle cildime dikkat ediyorum, iyi besleniyorum ve egzersiz yapıyorum. Ve lazerleri seviyorum, radyo frekans ve ultraterapileri de. Ayrıca iyi bir mini akımlı cilt bakımını da seviyorum.
Tipik bir cumartesi gecesi size ne ifade ediyor?
Hafta içinde çok fazla dışarıya çıkıyoruz bu nedenle hafta sonunda genellikle evde oturuyoruz. Büyük bir akşam yemeği partisinde arkadaşlarımızı ağırlar ya da film izleriz. Pazarları Justin yemek pişiriyor. Beni muhteşem yumurta kreasyonlarıyla şaşırtıyor. Ayrıca mükemmel makarna yapıyor.

Yazarlar