Cadde Ebru Gündeş gizlice evlendi

Ebru Gündeş gizlice evlendi

11.02.2010 - 02:06 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş yapımcı Osmantan Erkır’dan ayrıldıktan sonra birlikte olmaya başladığı kendisinden 10 yaş küçük İran asıllı işadamı Reza Zarrab ile gizlice evlendi

Ebru Gündeş  gizlice evlendi

Geçen pazar Zarrab ile evinde nikâh kıyan 36 yaşındaki Gündeş, yaptığı yazılı açıklama ile evlendiğini duyurdu. Gündeş açıklamasında “Reza Zarrab’la, bir yıldır devam eden birlikteliğimizi aile içinde kıydığımız nikâhla resmileştirmiş bulunmaktayız. Yanımızda olan ve mutluluğumuzu paylaşan tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz” cümlelerine yer verdi.
Pazartesi günü Armağan Çağlayan’ın düzenlediği Marmara Üniversitesi Vakfı’nın yardım gecesinde sahne alan Gündeş’in parmağındaki tek taş yüzük dikkat çekmişti.
İlk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile, ikinci evliliğini de 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yapan Gündeş, üçüncü eşi Zarrab’la nikâh fotoğraflarını ise basınla paylaşmayacağını belirtti. Gündeş, hamile olduğu için evlendiği haberini ise yalanladı. Ancak yakın çevresi çiftin kısa süre içinde bebek yapmak istediğini belirtti.