Dekorasyon 1 Ocak’ta Battaniye Altından Çıkmama Garantili 5 Film Önerisi

1 Ocak’ta Battaniye Altından Çıkmama Garantili 5 Film Önerisi

Son Güncellenme:

.

1 Ocak’ta Battaniye Altından Çıkmama Garantili 5 Film Önerisi

1 ocak, hem yepyeni bir yılın ilk günü, hem de uzun ve keyifli bir gecenin ertesi. Yapılacak en güzel şeylerden biri şüphesiz ki evde vakit geçirmek. 2019’a filmlerden film beğenerek ‘’merhaba’’ demek isteyenler için şahane bir seçki hazırladık. İşte sizin için derlediğimiz film önerileri!

Haberin Devamı

Project X

2012 yapımı Project X’in yönetmen koltuğunda Nima Nourizadeh oturuyor. 3 çılgın lise öğrencisi, eğlencenin doruklarına çıkmak için büyük bir doğum günü partisi düzenlerler. Fakat; parti tahminlerinden öte bir hal almaya başlar ve yüzlerce kişi partiye akın eder. Kamera ise tüm günü kaydetmek üzere kayıttadır. Project X, yüzünüzde sürekli gülümsemeyle izleyeceğiniz tam anlamıyla bir gençlik filmi.

Korku Seansı

‘’Madem konseptimiz battaniye ve film, öyleyse korku filmi izlemek şart oldu.’’ diyenleri de unutmadık. Konusunu gerçek bir hayat hikâyesinden alan Korku Seansı, paranormal olayları inceleyen Ed ve Lorraine Warren’ın nasıl meşhur olduklarını anlatıyor. Olaylar Ed ve Lorraine’in, bilinmeyen bir varlık tarafından hayatları alt üst olan bir aile tarafından evlerine davet edilmesiyle başlıyor. Filmin başrollerinde Academi Ödülü adayı Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston ve Lili Taylor yer alıyor. Filmin yönetmeni ise James Wan.

Haberin Devamı

Nothing To Hide

1 Ocak’ta Battaniye Altından Çıkmama Garantili 5 Film Önerisi

Arkanıza yaslanın. Dijital platformlardan dilediğinizi seçin ve bu muhteşem senaryonun tadını çıkarın. Filmin konusu özetle; bir akşam yemeği partisine biraz renk katmak isteyen eski dostlar, telefonlarına gelen tüm özel mesajları paylaşmayı kabul eder. İtalyan filmi ‘Perfetti Sconosciuti’nin Fransız uyarlaması olan film, cep telefonlarının hayatımıza olan etkisini hayli derin ve farklı bir yerden ele alıyor.

Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı

[caption id="attachment_10100541" align="alignnone" width="982"]

1 Ocak’ta Battaniye Altından Çıkmama Garantili 5 Film Önerisi

?[/caption] Filmin başrolünde Ben Stiller yerini alıyor ve performansı görülmeye değer. Kendi içerisinde kurduğu dünyasında hayatını sürdüren, tirajı yüksek "Life!" dergisinin fotoğraf arşivinde çalışan Walter, kendini beklemediği bir maceranın içinde bulur. Yeni iş arkadaşı Cheryl'la flört etmeye başlar ve hayaller ile gerçekler birbirine karışır. Dergide yaşananlar ve değişiklikler ile birlikte Walter ve Cheryl'ı sürpriz gelişmeler beklemektedir. Rutin hayatından sıyrılıp hayallerine sığınan Walter’ın hikayesini heyecanla izleyeceksiniz.

Köpek Adası

1 Ocak’ta Battaniye Altından Çıkmama Garantili 5 Film Önerisi

Bu liste elbette animasyonsuz olmazdı. 2018 yapımı yeni bir film Köpek Adası. Film, izleyenleri 20 yıl sonrasına götürüyor. Japonya’da köpek nüfusu artmış ve köpek gribi salgını ortaya çıkmıştır. Tüm köpeklerin karantina altına alınmasına karar verilmiştir. 12 yaşındaki Atari ise Spots adlı köpeğini bulmak için adaya gider fakat yapması gereken şey yetkililere yakalanmamaktır. Filmin yönetmeni Wes Anderson, ilhamını çocukken televizyonda izlediği noel programlarından almış. Seçtiğimiz 5 filmin hafızalarınızda birbirinden farklı tatlar bırakacağına inanıyoruz. İster size en yakın geleni seçin, isterseniz arka arkaya film izleyerek günün tamamını sinemaya doyarak geçirin. İyi seyirler!