Güncel Adı Efsane Dizisi Nerede Çekiliyor?

Adı Efsane Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Adı Efsane Dizisi Nerede Çekiliyor

İlk bölümü 28 Ocak 2017’de Kanal D’de yayınlanan dizi cumartesi akşamlarının sabırsızlıkla beklenen yapımları arasında ilk günden girmeyi başardı ve istikrarlı adımlarla yoluna devam ediyor. Adı Efsane dizisinin çekimlerine İstanbul’da başlanmıştı. 15 Nisan’da 12. bölümü izlenen efsane dizinin çekimleri yine İstanbul’un çeşitli semtlerinde devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Erdal Beşikçioğlu’nun hayranlarının set çalışmalarını engellemesinden çekinildiği için çekimlerin büyük gizlilikle sürdürüldüğü söyleniyor.

Haberin Devamı

Adı Efsane dizisinin konusu nedir?

[caption id="attachment_10090064" align="alignnone" width="1000"]

Adı Efsane Dizisi Nerede Çekiliyor

kanald.com.tr[/caption] Eski ve efsane bir milli basketbolcu olan Tarık Aksoy, kariyerinin zirvesindeyken geçirdiği ağır bir kaza sonucu sakatlanır ve çok sevdiği karısını kaybeder. Ardından basketbolu bırakmak zorunda kalır. Yaşadığı bu ani yıkımla büyük bir bunalıma girer. Sahip olduğu her şey teker teker elinden kayıp giderken hiçbir şey yapamaz. En sonunda kızlarının velayetini de kaybeder. Tüm ümitlerini yitirmişken, karşısına çıkan bir fırsatla takımı olmayan bir okulda koçluk yapmak üzere çalışmaya başlar. Kısa bir süre içinde bir takım kurması ve bu takımla sahaya çıkması gerekmektedir. Hayatını sil baştan kurgulamaya çalışan Tarık, her şeyini yitirmişken karşısına çıkan bu son şansla yeniden ayağa kalkmayı ver çocuklarıyla yeniden bir araya gelmeyi başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Adı Efsane dizisinde kimler rol alıyor?

[caption id="attachment_10090065" align="alignnone" width="1000"]

Adı Efsane Dizisi Nerede Çekiliyor

kanald.com.tr[/caption] Kanal D’nin sevilen yapımının baş karakteri Tarık’ı canlandıran oyuncuyu çoğu izleyici fenomen dizi Behzat Ç.'nin fenomen karakteri ile tanıdı. Erdal Beşikçioğlu’nun aynı zamanda çok başarılı bir tiyatro ve sinema oyuncusu olduğunu da eklemek gerekiyor. Dizinin önemli rollerinden birini de Gökçe Bahadır canlandırıyor. Daha önce Hatırla Gönül’le ekranlarda yer alan sanatçı Adı Efsane’de başarılı bir çıkışa imza atıyor. Önemli yan rollerden birini de başarılı oyuncu Rojda Demirer canlandırıyor. Bildiğimiz bu isimlerin yanında yeni yeni yüzleri de tanımamıza vesile olan dizinin diğer oyuncuları arasında Cem Yiğit Üzümoğlu, Almila Ada, Özgü Kaya ve Emre Bey gibi isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda ise Devrim Yalçın oturuyor.

Adı Efsane dizisi hangi okulda çekiliyor?

[caption id="attachment_10090063" align="alignnone" width="1000"]

Adı Efsane Dizisi Nerede Çekiliyor

kanald.com.tr[/caption] Erdal Beşikçioğlu’nun yeni dizisi Adı Efsane’nin okul sahneleri, İstanbul’un eski semtlerinden biri olan Fatih’deki Sultanahmet Teknik Meslek Lisesi’nde çekiliyor. Okulda eğitimin aksamaması için çekimler hafta sonları gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

Adı Efsane dizisinin çekildiği okul nerede?

[caption id="attachment_10090066" align="alignnone" width="1000"]

Adı Efsane Dizisi Nerede Çekiliyor

kanald.com.tr[/caption] D Productions’ın imzası taşıyan dizinin çekimleri için büyük bir plato kurulduğu söyleniyor. Tarık’ın koçluk yaptığı okul İstanbul Fatih’de bulunuyor. Tarihi bir Yarımada olan Fatih, Bizans Surları, Haliç ve Marmara ile çevrilidir. Binlerce yıllık tarihiyle birçok uygarlığa ev sahipliği yapan yarımada, günümüzde İstanbul’un en önemli tarih, turizm ve ticaret merkezidir.