Püf Noktaları Akıllı Klozet Spinx İle Klozet Temizliği Artık Sorun Olmayacak!

Akıllı Klozet Spinx İle Klozet Temizliği Artık Sorun Olmayacak!

Son Güncellenme:

.

Akıllı Klozet Spinx İle Klozet Temizliği Artık Sorun Olmayacak

Zamanın çok değerli olduğu son yıllarda, teknoloji de hayatı kolaylaştırmak için günden güne gelişim kaydediyor. Ev temizliği sırasında harcanan vaktin minimuma düşürülmesi için üretilen teknolojiler ile kendi kendine temizlik yapan süpürgeler, cam silme araçları ve temizlik robotları kullanıcılara sunuluyor. Bu ürünlerin yanı sıra, Spinx firması da ürettiği kendi kendini temizleyebilen klozetler ile beğeni topluyor.

Haberin Devamı

Spinx ürünleri geleceğin teknolojisini sunuyor

El değmeden kendini temizleyebilen klozet, kullanıcılara maksimum hijyen sağlıyor. Üzerinde klozet kapağına benzer bir hazne bulunan Spinx, temizleme işlemini bu haznenin dış kısmında bulunan tuşlarla gerçekleştiriyor. Temizlik için tasarlanan ekipmanı bu haznede bulunduran ürün, tamamen otomatik olarak çalışıyor. https://ksr-video.imgix.net/assets/019/111/825/441a12a6f4fe8ef87207a290160f2d61_h264_high.mp4 Haznenin iç kısmındaki panel çıkartılıp klozet kapatıldıktan sonra, cihaz temizlemeye hazır hale geliyor. Kapağın dış kısmındaki temizleme butonuna basıldığında, haznenin içinden tuvalet fırçası çıkarak tüm klozet yüzeyini dairesel hareketlerle temizliyor. Bu işlemle birlikte klozet koltuğu da kısa süre içerisinde temizlik robotu tarafından yıkanıp kurutuluyor. Temizlik sürecinin tamamı 90 saniyelik bir zaman dilimini kapsıyor. İşlem bittiğinde ise klozet yeniden kullanıma hazır halde oluyor. Kapak kısmının içerisinde bulunan deterjan haznesine istenilen temizlik ürünü konulabiliyor. Dolu bir hazne ile yaklaşık 50 kez temizleme işlemi yapılabiliyor. Özel Spinx tabletleri ya da sıvı deterjanlarla temizleme işlemini gerçekleştiren ürünün bakterileri %99.9 oranında yok ettiği açıklanıyor.

Haberin Devamı

Marka, toplumlara hijyen alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor

Özel bir kapak tasarımına sahip olan ürün, içerisinde bulundurduğu tesisata ve ağırlığına rağmen, hızla kapatılmaya çalışılsa dahi sessiz ve yavaşça kapanıyor. Yaklaşık 150 kiloya kadar ağırlık taşıyabilen klozet, malzeme kalitesi ve sağlamlığı ile dikkat çekiyor. Standart klozet tasarımlarına göre çok daha şık bir görünüm sunan Spinx, banyoda modern bir görünüm yaratıyor. Düşük enerji tüketimine sahip olan klozet, kapak kısmına yerleştirilen batarya ile çalışıyor.

Evlerde ve topluma açık tuvaletlerde kullanılabilecek olan klozet, özellikle iş yerleri ve alış veriş merkezleri için maksimum hijyen sağlıyor. Gelecekte tüm dünyada sıklıkla kullanılacağı ön görülen Spinx klozetler, çoğu kişi için bir kabus olan tuvalet temizliğini eğlenceli bir aktivite haline getiriyor. Hijyen alışkanlığını toplum için daha basit ve uygulanabilir bir hale getirmeyi amaçlayan marka, gelecekte daha farklı ve pratik tasarımları piyasaya süreceğini belirtiyor.

Haberin Devamı

2018 yılının Temmuz ayında ürünlerinin gönderimine başlayacak olan marka, güncel fiyatlarını web sitesinde paylaşıyor. Dünyanın her yerine gönderim yapacağını duyuran markanın, yakın tarihte ön siparişe açılacağı biliniyor. Yaklaşık 350 dolarlık fiyata sahip olan ürün, tanıtıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor.