Güncel Cesur ve Güzel Dizisi Nerede Çekiliyor?

Cesur ve Güzel Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Cesur ve Güzel Dizisi Nerede Çekiliyor

Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un bulunduğu Cesur ve Güzel nerede çekiliyor sorusu birden fazla yanıt alıyor. Çoklu mekanda hem iç hem de dış alan kullanımı olan dizinin ana mekanlarından olan malikane Polenezköy'de yer alıyor. Simavi ailesine ait olan malikane 54 dönümlük bir arazi üzerine kurulu bulunuyor. Üç katlı malikane, büyük bir göleti ve iki adet av köşkü bulunduran çiftlik, geniş bahçeleri ile göz dolduruyor. Çekimler Durusu, Tuzla ve Çatalca'da gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel Dizisi Nerede Çekiliyor?

[caption id="attachment_10088735" align="alignnone" width="1155"]

Cesur ve Güzel Dizisi Nerede Çekiliyor

http://www.startv.com.tr/[/caption] Dizinin ana mekanlarından biri olan ve ana çatışmayı oluşturan aile portresinin yer aldığı Nişantaşı'ndaki daire gerçekten Nişantaşı semtinin Valikonağı Caddesi'nde yer alıyor. İstanbul'un en işlek caddelerinden biri olan Valikonağı'nda yer alan daire çevresinde sokak çekimlerine de rastlanıyor. Dizide zaman zaman kullanılan tatil yerleri arasında Riva ve Şile de yer alıyor. Cesur ve Güzel için her hafta ana mekanların yanı sıra yeni mekanlar açılarak dizi görseli zenginleştiriliyor.

Korludağ Mahallesi Nerede Kurulu?

[caption id="attachment_10088737" align="alignnone" width="1280"]

Cesur ve Güzel Dizisi Nerede Çekiliyor

http://www.startv.com.tr/[/caption] Dizide Korludağ Kasabası'nın merkezini oluşturan banka, büfe, eczane gibi yerlerin bulunduğu dış mekan çekimleri Darıca'nın Bayramoğlu mahallesinde çekiliyor. Turizm bölgesi olan Bayramoğlu Ada içine yapılan meydan, dizide sıkça yer alarak izleyicilere Korludağ olarak sunuluyor. Kocaeli'de yapılan çekimler için adeta sıfırdan bir kasaba kurularak dekor yerine gerçekçi mekanlar oluşturuluyor.

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel'deki Deniz Manzaralı Daire Nerede?

[caption id="attachment_10088745" align="alignnone" width="1200"]

Cesur ve Güzel Dizisi Nerede Çekiliyor

http://www.startv.com.tr/[/caption] Cesur ve Güzel son bölüm içerisinde kullanılmasa da Üsküdar'da da bir çekim mekanı bulunduruyor. Dizide Cesur'un avukatı Banu'nun evi olan manzaralı daire Üsküdar ilçesinin Salacak mahallesinde konumlanıyor. Kız Kulesi manzaralı olan daire, sahilin en sık ziyaret edilen cafelerinin üst katında yer alıyor. Cesur'un da bir süre, Banu'nun yanında ikamet ettiği sırada sık sık ekrana gelen mekan, Seti ziyaret etmek isteyen izleyicilerin Kocaeli, İstanbul hatta zaman zaman Sakarya çevresine kadar yol alması gerekiyor. İstanbul çevresinde çekilen dizi sıklıkla şehir merkezinden uzak bölgelere set kuruyor. Setin hızlı çalışmasına neden olan bu seçim aynı zamanda alternatif doğa manzaraları sunarak izleyicilerden de tam not alıyor. Özellikle Simavi malikanesi izleyicinin merakını cezbederken, mekan seçimlerindeki özen alkış topluyor. Yalnız hikayesi ile değil mekanları ile de izleyici çeken yapım, Ay Yapım etiketi ile Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.