Güncel Çi Dizisi Nerede Çekiliyor?

Çi Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Çi Dizisi Nerede Çekiliyor

Azra Kohen'in Fi, Çi, Pi adlı seri kitaplarından uyarlanan internet dizisi Fi, ikinci sezonu Çi ile izleyicilerle buluşuyor. Çi'nin başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsur, Berrak Tüzünataç, Osman Sonant ve Büşra Develi paylaşıyor. Puhu TV online platformunda, cuma akşamları yayınlanan Çi'nin yapımcılığını ise Ay Yapım üsteniyor. Çi dizisi, ağırlıklı olarak İstanbul'da geçse de dizinin İtalya'da geçen sahnelerine de rastlanıyor. Çi'nin çekim alanlarını gezmek isterseniz, rotanızı yurt dışına da çevirmelisiniz.

Haberin Devamı

Çi dizisi nerede çekiliyor?

Çi Dizisi Nerede Çekiliyor

Çi'nin ilk sezonu Fi'de Can Manay ve Duru'nun tanışmasına vesile olan villalar Çekmeköy'de yer alıyor. Çi'de mekan Deniz'in evi olarak görüldü ancak Deniz de kısa süre sonra evden ayrıldı. Can Manay da Duru ile beraber evden taşınmıştı. Eşsiz şehir manzarası, geniş pencereleri ve modern dekorasyonu ile kendine hayran bırakan, Çi'de Can'ın evi olarak gösterilen lüks rezidans sahneleri Etiler'deki Otel Le Meridien'de çekiliyor. Dizi için iç dekorasyonu değiştirilen otel, aktif olarak hizmet vermeye devam ediyor. Can Manay ile aynı manzarayı paylaşmak isteyenlerdenseniz, siz de otelde konaklayabilirsiniz.

Çi'nin dans okulu aslında gece kulübü

Çi Dizisi Nerede Çekiliyor

Çi'de dans okulu olarak gösterilen, dans provaları ve sahne çalışmaları ile ekrana gelen yer ise aslında bir gece kulübü. Beyoğlu Tomtom mahallesinde yer alan Garaj Çi'nin dans çalışması sahnelerine ev sahipliği yapıyor. Garajistanbul adıyla da bilinen mekanda çekimler gündüz saatlerinde gerçekleşirken, mekanda hala geceleri etkinlikler düzenleniyor. Dizinin nerede çekildiğini merak edenlerdenseniz, Garaj'daki konser ve performans etkinliklerine katılarak mekanı görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Deniz ile Roma gezisi

Çi Dizisi Nerede Çekiliyor

Dizide Mehmet Günsur'un canlandırdığı Deniz karakteri, Duru'dan ayrıldıktan sonra yaşadığı hezeyanla kendini İtalya, Roma'da buldu. Kentin ikonik eserlerinin, meşhur meydanlarının ekrana geldiği Çi dizisinde, izleyicilere dünyanın en romantik şehirlerinden biri sayılan Roma görselleri ile eşlik etti. Mehmet Günsur'un Roma'daki sahnelerde partneri ise, uzun zamandır ekranlardan uzak olan Nehir Erdoğan'dı. Nilay karakteri ile dizile dahil olan Erdoğan, Çi dizisinin devamında İstanbul'a gelerek Deniz'in hayatına girdi. Yeni bir aşk üçgeni yaratan buluşmanın, aşıklar şehri Roma'da başlayan yakınlaşmanın sonucu olması şaşırtıcı değildi. Dizide Duru ve Deniz'in sahnelerinin sık sık görüldüğü okul sahneleri ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Bomonti kampüsünde çekiliyordu. Dizinin kanal sahnelerinin çekimleri de Star TV stüdyolarında tamamlandı. Siz de Çi dizisini Doğuş Grubu'nun internet kanalı Puhu TV'den ücretsiz olarak izleyebilir, dizinin bilinen mekanlarını çekim dışı saatlerde ziyaret ederek gezebilirsiniz.