Dekorasyon Misafir odası dekorasyon fikirleri (2021)

Misafir odası dekorasyon fikirleri (2021)

10.09.2021 - 11:16 | Son Güncellenme:

Sevdiklerini uygun şekilde ağırlamak bir sanat ve gerçek bir zevktir. Özellikle bu oda, özellikle küçük evlerde günlük olarak birkaç farklı kullanıma sahip olabilir. İşte adına yakışır bir misafir odası nasıl organize edilir, sorusuna yardımcı olacak bazı fikirler…

Misafir odası dekorasyon fikirleri (2021)

 

Bir veya daha fazla gece için aile ve arkadaşları ağırlamak için ideal olan misafir odası, kullanışlı bir şekilde döşenmiş olmalıdır. İster özel bir odanız olsun, ister zaten bir işlevi olan bir alana yerleştirmek isteyin, mümkün olduğunca işlevsel ve dekoratif bir misafir odası hayal edin. Misafir yatak odası, ofis, çamaşır odası, oyun odası... Fazladan bir oda çok işe yarayabilir.

Haberin Devamı

Sadece misafirler için bir oda

Yedek bir yatak odası, tüm yıl boyunca dolu olmaması dışında, diğer yatak odalarından o kadar da farklı değildir. Misafirleri orada rahat hissettirmek için kaliteli yatak seçimi yapmak esastır. Bazalı yaylı bir çift kişilik yatak açıkçası en iyisidir. Ancak, oda birkaç işlevi birleştirirse, iyi bir dönüştürülebilir kanepe işinize yarayacaktır.

 

Misafir odası dekorasyon fikirleri (2021)

Çalışma odasından misafir odasına

Bazen bir evde yer sıkıntısı olur ve yedek yatak odası gerçekten bir öncelik değildir. Çalışma odasını misafir odasına dönüştürebilirsiniz. Bu odada sadece yılda birkaç gün misafir ağırlayacağınız için çok büyük olması gerekmez. Ancak, arkadaşların orada kendilerini iyi hissetmeleri ve konaklamalarının keyfini çıkarabilmeleri için düzenli olması gereken bir odadır. Dönüştürülebilir bir kanepe veya çekyat, odanın ana işlevini kaybetmeden ilave yatak görevi görecektir. Bazasına yatak tekstilini ve banyo havlularını koyabilir, kıyafetlerini asmaları için onlara ekstra bir askı ve raf sunabilirsiniz.

Haberin Devamı

Çamaşır odasından misafir odasına

Evde istendiğinde misafir odası olabilecek başka bir oda mı? Tabii ki çamaşır odası! Çamaşırların yıkanması, kurutulması ve ütülenmesi ile ev eşyalarının depolanması için ayrılmış çamaşır odası gerektiğinde misafir odasına da dönüştürülebilir. Bunu yapmak için, oraya fazladan bir yatak koyabilir bir veya iki ışık kaynağıyla aydınlatabilirsiniz. Uykuya dalmadan önce okumalarına olanak tanıyacak bir köşe de yaratırsanız çok mutlu olacaklardır.

Misafir odası dekorasyon fikirleri (2021)

 

Son olarak misafirlerinizi ağırlayacağınız odaya hoş kokular koymak, onların sizde geçirecekleri günleri güzel hatırlamalarına yardımcı olacaktır.

Misafir odası dekorasyon fikirleri (2021)