Dekorasyon En Sevdiğiniz Kitapların Kapakları Duvarınızı Süslesin

En Sevdiğiniz Kitapların Kapakları Duvarınızı Süslesin

Son Güncellenme:

.

En Sevdiğiniz Kitapların Kapakları Duvarınızı Süslesin

Kitap okuma alışkanlığı edinmiş olan kişiler, yaşam alanlarının genellikle ferah ve özgün şekilde dekore edilmesini isterler. Çünkü dingin ve sade şekilde döşenmiş, sanatsal dokunuşlara sahip evler, okumaya daha çok teşvik edicidir. Kitap severlerin hoşuna giden bu tarz bir dekorasyon, mekanın kişi üzerinde nasıl bir olumlu algı oluşturduğunu da ifade eder. Okuma hevesinizi artıracak bu muhteşem dekorasyon fikirlerinden bir tanesi de kuşkusuz dünyaca ünlü sanat yapımcılarına özgü olan eserlerin tablo ve resim haline getirilmesi fikridir. New York'taki Riverhead Books'un farklı sanat yapımcıları ile yaptığı ortaklıkla ün kazanan bu dekorasyon keşfi, son zamanların popüler trendi olarak nitelendirilebilir. Örneğin: "Meg Wolitzer'in The Interestings", " Brit Bennett'in Anneleri" ve " Elizabeth Gilbert'in Büyük Sihirbazı" Riverhead Design Labs aracılığı ile dekoratif resim haline getirilen üç muhteşem eseri örnek gösterilebilir. Elbet sizin de okurken sürükleyici anlar yaşadığınız ve unutamadığınız bir kitabınız vardır değil mi? O halde bu okurken etkilendiğiniz kitabınızın kapak kısmını resim haline getirerek, evinizin bir duvarına asıp, dekoratif bir aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Eğer kitap kapağı seçimi yapmakta zorlanıyorsanız ve bu kapak görseline nereden erişebileceğinizi düşünüyorsanız, derlemiş olduğumuz ikonik kapak tasarımlarına göz atabilir ve evinize sıra dışı bir hava katabilirsiniz. İşte kitap okumayı sevenler için dekorasyon imkanı sunan o ilham verici satış durakları;

Haberin Devamı

NYMag ve eğlence dolu duvar tasarımları

Kültürel-politik haberlere yer veren ve haftalık olarak yayın yapan NYMag, kuruluşunun 50. yılına özel görsel bankası Pixels.com ile ortaklık kurdu ve mükemmel işlere imza attı. Şu an bünyesinde toplamda 13 adet sanat eserine ait baskıya ulaşabilmek mümkündür. Posterlerden akrilik boya tasarımlarına kadar uzanan pek çok eğlenceli sanat eseri arasından dilediğinizi seçebilir ve duvar dekorasyonunuza yenilik katabilirsiniz.

Kitap okumayı sevenler için dekorasyon fikri etsy.com'dan

En Sevdiğiniz Kitapların Kapakları Duvarınızı Süslesin

Uluslararası çapta satış yapma olanağı sağlayan Etsy, cazip ve ekonomik fiyatlı duvar resmi almak isteyenler için ideal bir alternatif olabilir. Platform üzerinde "The Catcher in the Rye" ve " The Great Gatsby" gibi ünlü klasik yapıtların tasarımları bulunur. Ayrıca dilerseniz kitaplarda geçen ünlü metin ve paragraf kısımlarının sanat eseri haline dönüştürülmüş şekillerini de tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

NYTimes ile daha özgün bir dekorasyon

En Sevdiğiniz Kitapların Kapakları Duvarınızı Süslesin

Kişiselleştirilmiş ikonik bir duvar resmi isterseniz New York Times Gazetesi'nin sunmuş olduğu arşiv baskılarını da değerlendirebilirsiniz. Kitap okumayı sevenler için dekorasyon alternatifleri sağlayan gazetenin online mağazasında eski kapak sayfalarına ait 57.000'nin üzerinde arşive rastlayabileceksiniz. Yapacağınız tek işlem, site üzerinden kapak basım tarihini belirlemektir. İster doğum yılınızı tercih edebilir isterseniz de tarihte büyük ses getirmiş olan bir olayın yılını seçebilirsiniz.