Güncel Erkenci Kuş Dizisi Nerede Çekiliyor?

Erkenci Kuş Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Erkenci Kuş Dizisi Nerede Çekiliyor

StarTv’nin yaz dönemi yayın akışında sunduğu Erkenci Kuş dizisi, seyircilerden beğeni toplamayı sürdürüyor. Dizinin başrollerinde daha önce adı No 309 adlı dizide duyulan Demet Özdemir ile dizi severlerin Dolunay dizisinden tanıdığı Can Yaman yer alıyor. Hikayesi Meriç Acemi tarafından yaratılan Erkenci Kuş dizisinin senaristliğini Ayşe Kutlu yürütüyor. Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, Star Tv’nin yaz sezonu için hazırladığı iddialı yapımlar arasında bulunuyor.

Haberin Devamı

Erkenci kuş dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Yaz sezonunun büyük beklentilerle yaşama geçirilen dizisi Erkenci Kuş, hareketli senaryosuyla olduğu kadar geniş oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Can Yaman ile Demet Özdemir’in yanı sıra dizide Öznur Serçeler, Birand Tunca, Berat Yenilmez, Özlem Tokaslan, Sevcan Yaşar, Mehmet Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Ali Yağcı, Sibel Şişman ve Zeynep Kızıltan da rol alıyor.

Erkenci kuş dizisinin konusu nedir?

Erkenci Kuş Dizisi Nerede Çekiliyor

Gold Film’in Star ekranları için hazırladığı Erkenci Kuş dizisi, hareketli ve dinamik yapısıyla olduğu kadar büyük bir aşk öyküsünü anlatmasıyla da seyircinin beğenisini topluyor. Çekici bir yaz dizisi olarak tasarlanan dizide zengin erkek - fakir kız ikilisinden yola çıkılarak güçlü bir aşk öyküsü anlatılıyor. Sanem (Demet Özdemir) küçüklüğünden bu yana babasına ait bakkal dükkanında çalışmaktadır. Neşeli ve doğal kişiliğiyle çevresinde sevilen bir karakter olan Sanem, bir gün huyları kendisine taban tabana zıt ablasının çalıştığı dergide personel alınacağını öğrenir ve işe başvurur. Kontes isimli dergide iş başı yapan Sanem’in, derginin sahibi Aziz Bey’in sportif ve doğa sever oğlu Can’la tanışınca yaşamı bir anda değişecek ve önünde heyecan verici bir sayfa açılacaktır.

Haberin Devamı

Erkenci kuş dizisi nerede çekiliyor?

Erkenci Kuş dizisinin çekimlerinin çok büyük bir bölümü İstanbul Tuzla’da çekiliyor. Çekimler için İstanbul’un farklı semtlerinde platolar kurulan Erkenci Kuş’un kimi sahneleri için Caddebostan, Arnavutköy gibi semtlerin çekim yeri olarak kullanıldığı dikkatli gözlerden kaçmıyor. Grand Pera ve çoğu diziye ev sahipliği yapmış olan Beykoz Kundura Fabrikası da, Erkenci Kuş dizisi çekim mekanları arasında yer alıyor. Daha önce Sevda’nın Bahçesi, Babamın Ailesi, Rüya ve Siyah İnci gibi yapımlarla izleyici karşısına çıkan, ancak beklenen başarıyı yakalayamayan Gold Film, Erkenci Kuş dizisi için oldukça titiz bir çalışma yürütüyor ve dizinin yaz döneminin en beğenilen yapımları arasında yer alması bekleniyor. Cast seçimine de büyük özen gösterilen Erkenci Kuş dizisi hareketli senaryosu ve çekici mekanlarıyla olduğu kadar, müzikleriyle de izleyicinin beğenisini topluyor.