Güncel Evi De Soyadı Gibi: John Legend'ın Evi

Evi De Soyadı Gibi: John Legend'ın Evi

Son Güncellenme:

.

Evi De Soyadı Gibi: John Legendın Evi

Bir zamanlar ünlü yıldız Rihanna’ya ait olan, modern çizgilerle taçlandırılmış lüks mesken; 2016 yılından bu yana John Legend ve eşi Chrissy Teigen’ı ağırlıyor. Amerikalı söz yazarı ve şarkıcı John Legend, 2009 yılında Rihanna’nın 6.9 milyon dolara satın aldığı ve yıllar geçtikçe değer kazanan Beverly Hills konutuna 14 milyon dolar ödeyerek sahip olmuş.

Haberin Devamı

Zarif Tasarımlı Bir Modern Mimari Eseri

Evi De Soyadı Gibi: John Legendın Evi

Los Angeles’ın kanyon, okyanus ve şehir görünümüne ev sahipliği yapan nefes kesici malikane, çocuklu aileler için oldukça ferah bir alan sağlıyor. Çiftin ilk bebeklerini karşılamak için elverişli hale getirdikleri ev, özel dekorasyonu ile de dikkat çekiyor. Gün batımının envai çeşit renklerine şahit olan oturma odası, sürgülü kapılar eşliğinde terasa açılıyor.

Evi De Soyadı Gibi: John Legendın Evi

Geniş pencerelerinden gün ışığı alarak havadar bir görünüm sergileyen konutta, John Legend'ın piyanosu ve kişisel eşyalarının yer aldığı ayrı bir oda da bulunuyor. Bir yemek kitabı yazarı ve blogger'ı olan eşi Chrissy Teigen için özel olarak tasarlanmış açık mutfak, gösterişli manzarası ve Thermador cihazlarıyla keyifli bir kullanım imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

Evi De Soyadı Gibi: John Legendın Evi

Takvimin 2011 yılını gösterdiği tarihlerde, Rihanna’nın maddi zarar ederek 5 milyon dolara satmış olduğu evin, Kirk Nix tarafından dekore edildiği biliniyor. Eski sahibesinin kullandığı dönemde beyaz hatlarında değişiklik görülmeyen mesken, Legend ve Teigen’in zevkini yansıtan kömür karası dış cephesi ile Beverly Hills tepelerinde yepyeni bir görünüm sergiliyor.

Evi De Soyadı Gibi: John Legendın Evi

Evi De Soyadı Gibi: John Legendın Evi

Pitoresk Manzarası ile Bir Rüya Evi

Evi De Soyadı Gibi: John Legendın Evi

Çoğunlukla ailelerin ikamet ettiği Beverly Hills’in lüks konutları ile benzer bir görünüm sergileyen John Legend'ın evi, 5 yatak odası ve 8 banyo ile muazzam bir kullanım alanına sahip bulunuyor. Sinema salonu, spor alanı, yüzme havuzu, buhar - sauna duş kombinasyonu, parti ve bilardo odası gibi alanları ile lüks ihtiyaçlar için donatılmış konutun dekorunda; çiftin zevkli dokunuşları göze çarpıyor. Gazlı şömine ve dramatik bir ışıklandırma ile evin diğer yatak odalarından ayrılan ebeveyn odası, mermer detaylarla süslenmiş giyinme odası ve iki adet özel balkon; konutun tasarımındaki şık ayrıntıları gözler önüne seriyor.

Evi De Soyadı Gibi: John Legendın Evi

Güneşin batışının sarı ve kırmızı renklerle üzerine düştüğü, metalik fayanstan imal edilmiş küvet ise sunduğu konfor ile konutu bir rüya evine dönüştürüyor.

Evi De Soyadı Gibi: John Legendın Evi

Yaklaşık olarak 790 metrekare olan geniş evin sahip olduğu görkemli şehir ve okyanus manzarası, geçen yıllarla birlikte onu daha da değerli kılıyor. Zarif dış hatları ve büyük cam pencereleri ile büyülü bir atmosfer sergileyen iki katlı malikane; Kaliforniya’nın muhteşem gün batımına tanıklık ederken, ünlü çiftin tüm beklentilerini de karşılayacağa benziyor.