Dekorasyon Eviniz için Kopya Çekebileceğiniz 10 Antre Dekorasyonu

Eviniz için Kopya Çekebileceğiniz 10 Antre Dekorasyonu

Son Güncellenme:

.

Eviniz için Kopya Çekebileceğiniz 10 Antre Dekorasyonu

İlk intibanın her konuda ne kadar önemli olduğu herkesin bildiği bir gerçek. Bir iş görüşmesine giderken giydiklerimize özellikle dikkat etmemizin, uzun zamandır görmediğimiz insanlarla ya da yeni tanışacağımız birileriyle buluşmaya giderken üstümüze başımıza özen göstermemizin sebebi de bu. İlk intiba yalnızca insanlar için değil, mekânlar için de oldukça önemli. Bir eve ziyarete gittiğinizde de o evle ilgili fikirlerinizi en çok belirleyen alanlar evlerin giriş alanları oluyor. Girişteki manzara kafamızda bir önyargı oluşturuyor ve evin geri kalanını bu olumlu ya da olumsuz önyargı ile değerlendiriyoruz. İşte bu yüzden antre dekorasyonları çok önemli. Bunu zaten çoğumuz biliyoruz. Peki antrelerin ev ahalisinin de kendisini daha iyi hissetmesini sağladığını biliyor muydunuz? Şöyle bir düşünün, dışarıdan sevgili evinize yorgun argın geldiğinizde siz ilk karşılayan alan evinizin girişi, yani antreniz! Antrelerinizde derli toplu, neşeli, renkli ve sizi yansıtan bir dekorasyon olduğunda evinizi sizi güleryüzle karşılıyormuş gibi hissedeceksiniz. Yani yalnızca başkalarının düşünceleri için değil, sizin evdeki rahatınız ve huzurunuz için de antrelerinizi elden geçirmenizi özellikle öneriyoruz. Ama tabii bu alanlar genellikle dar ve küçük alanlar olduğu için kafamıza göre dizayn etmenin de bir hayli zor olduğu geçiş alanları. Peki daha davetkâr, sıcak ve şık döşenmiş bir antreye nasıl sahip olabiliriz? İşte kendi evinizde aynen kullanabileceğiniz 10 pratik antre dekorasyonu fikri!

Haberin Devamı

Ayna ferahlığı

Entrée fonctionnelle et esthétique MAAD Architectes

Giriş koridorları özellikle şehir merkezlerindeki apartman dairelerinde genellikle dar alanlardan ibaret olur. Bunun için de antrenizi dizayn ederken giriş görüntüsünün mobilya kalabalığı ile boğucu bir hal almasına engel olmaya dikkat etmelisiniz. Aynalar antrelerin daha ferah ve geniş görünmesini sağlar ve bu yüzden de özellikle dar giriş koridorlarının olmazsa olmazlarından sayılabilir.

Samimi ve sıcak bir karşılama için modern ahşap mobilyalar

Dielenmöbel im Trio: Garderobenpaneel, Sitztruhe Baur Versand (GmbH & Co KG)

Ahşabın sıcaklığı davetkâr bir atmosfer yaratmanın en şahane yollarından biri. Eğer antrenize hem davetkâr hem de stil sahibi ve şık bir hava kazandırmak istiyorsanız ahşabın sıcaklığından faydalanmanızı öneririz. Eski tip portmantolarınızdan, ayakkabılıklarınızdan kurtulun ve yerine modern ahşap mobilyalar edinin.

Haberin Devamı

Kara tahtaya ne dersiniz?

Ekaterina Donde Design

Hem sıra dışı ve çağdaş bir etki, hem de evden çıkarken unutmamanız gerekenleri hızlıca kontrol edebileceğiniz fonksiyonel ve şık bir aksesuar! Üstelik hiç yer kaplamıyor ve diğer duvar dekorasyonu fikirlerinden çok daha ekonomik...

Duvara monte mini çekmeceler

Seba Life Canan Delevi

Eğer dresuar ya da portmanto yerleştirilemeyecek kadar dar bir antreniz varsa bu alan bomboş ve sıradan bir alan olarak kalmak zorunda değil. Anahtarlık olarak kullanabileceğiniz duvara monte mini çekmeceler ve ayakkabılarınızı giyerken kullanabileceğiniz mini bir puf ile şık bir antre oluşturabilirsiniz.

Şık zemin döşemeleri

The Cooke's by Vogue Kitchens

Giriş koridorları mobilya kalabalığı kaldırmayan alanlardır. Bu yüzden de hareketli, görkemli ve çarpıcı bir görünüm yaratmak için desenli ve şık zemin döşemeleri kullanabilirsiniz.

Yenilikçi raf modelleri

Projekt Harvestehude decorazioni

Koridorlar ve giriş holleri yaratıcılığınızı en rahat kullanabileceğiniz alanlardır. Yenilikçi ve sıra dışı malzemelerden yapılmış raflar ve ayakkabılıklar antrenize sıra dışı ve stil sahibi bir görünüm katacaktır.

Dikey bahçeler

Dikey Bahce Butik Bahçe Dikey Bahçe ve Peyzaj Tasarımları

Antrelerinizin duvarlarını süslemenin doğal, pratik ve sıra dışı yollarından bir diğeri de dikey bahçeler. Antrenizde geniş saksılara yer yoksa duvarlarınızı yeşillendirin!

Haberin Devamı

Hasır sepetler

[caption id="attachment_10090784" align="alignnone" width="1493"]

Eviniz için Kopya Çekebileceğiniz 10 Antre Dekorasyonu

(Coepa / homify.com.tr)[/caption] Son dönemlerin en gözde trendlerinden biri olan hasır sepetler her odada kullanılabilir elbette ama koridorlarda depolama unsurları olarak harikalar yaratan bir tercih denilebilir.

Puf bank

Foyer by Clean Design

Puf banklar da elbette antrelerin vazgeçilmez mobilyalarından. Yalnızca bir puf bankla bile koridorunuzun harika görünmesini sağlayabilirsiniz.

Rengarenk dokunuşlar

Renkli koridor J.Design

Eğer eğlenceli, pozitif enerjili ve neşeli bir antre istiyorsanız duvarlardan birini rengarenk ve neşeli duvar kağıtlarıyla kaplamak da harika bir fikir, değil mi? Daha fazla fotoğraf ve seçenek için:

homify.com.tr