Güncel Frank Underwood'un Evi Açık Artırmada

Frank Underwood'un Evi Açık Artırmada

Son Güncellenme:

.

Frank Underwoodun Evi Açık Artırmada

House of Cards dizisinin tüm fanlarına duyurulur! Netflix’te yayınlanan şovun ünlü çiftlerinden Frank ve Claire Underwoods'un yaşadıkları evin gerçek hayattaki sahipleri, 27 Temmuz'da hafif bir başlangıç ​​fiyatı olan 500.000 dolarlık açık artırma için evlerini açıyor.

Haberin Devamı

House of Cards’ın başladığı yer

Frank Underwoodun Evi Açık Artırmada

"House of Cards" adlı Netflix serisinde, Kevin Spacey'nin oynadığı kurgusal Güney Carolina milletvekili Frank Underwood'un acımasız siyasi eğilimleri anlatılıyor. Underwood’un Washington D.C'de iktidarda kalması için dostlarını ve düşmanlarını ihanete uğrattığı dizi D.C’de geçmesine rağmen çekimler Baltimore, Maryland'de bulunan evde yapılıyor. Alex Cooper Şirketi’nin yayınladığı son listeye göre, 427.353 metrekarelik alana sahip, 140 yaşındaki kırmızı tuğlalı Viktorya dönemi kasaba evi, önümüzdeki ay televizyon tarihinin bir parçasına sahip olmak isteyen herkes için kapılarını açacak. Zira evin şuandaki sahipleri eşyalarını toparlayıp Frank Underwood'un memleketi olan Güney Carolina eyaletine taşınıyor. Dizinin ünlü oyuncularından Kevin Spacey ve Robin Wright aslında çekimlerini dört yatak odalı, iki buçuk banyoya sahip evin içinde yapmıyorlardı. Dizide Beyaz Saray'a taşınmadan önce kullandıkları kasaba evi, asıl evin dışının çekilmesi ile gösteriliyordu. İçerisinin çekilmemesine rağmen, evin içindeki düzen setin ilham kaynağıydı. Bu sebeple satılığa çıkan bu ev House of Cards hayranları tarafından tanıdık bir manzara oluşturuyor.

Haberin Devamı

Tarihe tanıklık etmiş bir ev

Frank Underwoodun Evi Açık Artırmada

Evin tarihi ile ilgili daha az bilinen bir gerçek, evin 1995 yılında Jeffrey ve Norma Epstein tarafından 85,000 dolara satın alındığı. Jeffrey ve Norma Epstein evi satın aldıktan sonraki yıllarını üç binadan oluşan yapının tek bir aile evine dönüştürülmesi için harcayarak geçirmiş. Baltimore'un Bolton Hill semtinde yer alan evde, 3.65 metre tavan, 6 adet şömine (bazıları orijinal Tennessee mermerlerinden yapılma), çiftli merdivenler, arka verandaya sahip kahvaltı salonu, çatı katı ve iki kişilik araba garajı bulunuyor. Epstein ailesinin yenilemelerinin bir kısmı, tüm üçüncü kat boyunca uzanan bir ana süit için yol açıyor. Bunun dışında, çatı penceresine sahip bir çalışma odası, büyük bir giyinme odası, çamaşırhane, jakuzili geniş bir spa banyosu ve duşa kabin de eve dahil ediliyor. Fakat, Frank ve Claire Underwood'un çerçeveli portreleri satışa dahil edilmemiş gibi görünüyor. Alex Cooper Auctioneers şirketinden Jared Block evin satış işlemlerini yapıyor ve sahiplerinin açık artırmadan önce teklifleri dinlemeye istekli olduklarını söylüyor. Block, buna kıyasla, şehrin hemen kuzeyinde, Bolton Hill semtindeki benzer evlerin 749.000 dolara satıldığını belirtiyor. Fakat tabi ki evin ünlü geçmişi nedeniyle daha yüksek satış rakamları bekleniyor.

Haberin Devamı

Frank Underwoodun Evi Açık Artırmada

Frank Underwoodun Evi Açık Artırmada

Frank Underwoodun Evi Açık Artırmada

Frank Underwoodun Evi Açık Artırmada