Gayrimenkul Bungalov ev fiyatları nedir? (2021) Satılık üçgen ve ahşap bungalov ev fiyatları

Bungalov ev fiyatları nedir? (2021) Satılık üçgen ve ahşap bungalov ev fiyatları

24.08.2021 - 14:06 | Son Güncellenme:

Son yıllarda oldukça popüler hale gelen bungalov evler, kullanılan malzeme ve büyüklüklerine göre farklı fiyatlarda karşımıza çıkabiliyor. Oldukça hoş bir atmosfere sahip olan üçgen bungalov evler ise 150 bin ila 300 bin aralığında satışa sunuluyor.

Bungalov ev fiyatları nedir (2021) Satılık üçgen ve ahşap bungalov ev fiyatları

 

İlk olarak İngilizler tarafından inşa edilen, günümüzde ise tüm dünyada yaygın olarak kullanılan bungalov evler, prefabrik ev statüsünde inşa edilen genellikle ahşap malzeme kullanılarak yapılan küçük evlerdir.

Haberin Devamı

Hafta sonu kaçamakları, yaz tatilleri ya da keyifli doğa tatilleri için ya da doğanın içinde sakin bir yaşam tercih etmek isteyenlerin sürekli oturmak amacıyla tercih ettikleri bungalov evler denince akla ilk olarak üçgen bungalov evler geliyor.

Satın alanların kendilerinin inşa edebilecekleri kitler halinde, ya da bir üretici firma tarafından anahtar teslim olarak sunulan bungalov evlerin fiyatları kullanılan malzemeye ve evin büyüklüğüne göre değişiyor.

Bungalov ev fiyatları nedir (2021) Satılık üçgen ve ahşap bungalov ev fiyatları

Günümüzde bungalov ev fiyatları geleneksel evlere göre daha uygun bir seçenek olarak öne çıkıyor. Tek kişilik en küçük boy olan yaklaşık 20 metrekare evlerin ortalama fiyatları 90 bin olurken, iki kişilik yaklaşık 45 metrekarelik evler 150 bin civarında fiyatlanıyor. Üç kişilik daha büyük evlere ise 300 binden 750 bine kadar değer biçilebiliyor.

Haberin Devamı

Bungalov evler, otantik havası, doğaya yakın bir deneyim sunması, dayanıklılığı ve farklı tecrübeler elde etmek isteyenler için cazip bir seçenek.

Dik eğimiyle içeridekilere bir koza havası sunan üçgen bungalov evler, samimi ve romantik bir atmosfere sahip oluyor.

Evlerin iç donanımları da fiyatlarda etki ediyor. Mutfak, banyo mobilyalarının kalitesi, ısınma ve klima seçenekleri, beyaz eşyalar, uydu anteni, kamera sistemi, farklı boya seçenekleri fiyatların değişiklik göstermesini sağlıyor.