Güncel Hayat Sırları Dizisi Nerede Çekiliyor?

Hayat Sırları Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Hayat Sırları Dizisi Nerede Çekiliyor

Yapımcılığını Most Productions’ın üstlendiği Hayat sırları dizisi, güçlü hikâyesi ve kurgusu ile dikkat çekiyor. 1 Kasımda ilk bölümü ile seyircileri ekran başına toplayan hikâye zaman zaman hüzün ve dram, zaman zamansa komedi ve gerilim unsurlarıyla sıra dışı bir konu sunuyor. Star TV’de yayınlanan Hayat Sırları, yıllar sonra tekrar karşılaşan iki sevgilinin ve ailelerinin sır dolu yaşamlarını konu ediniyor.

Haberin Devamı

Hayat sırları dizisinin konusu

Hayat Sırları Dizisi Nerede Çekiliyor

Seher ve Burak’ın kalpleri burkan, gizemli ve bir o kadar da tutkulu aşklarını anlatan dizi, Kuzgun ailesinin sevgi dolu dünyasına da yer veriyor. Kuzgun ailesinin yaşadığı Hayat Apartmanı ve mutfağını saran her adımın sımsıcak samimiyeti ile süslenen hikâye, ailenin tehlikeli ve gizemli yanını da gözler önüne seriyor. Hayat aileyi öyle bir zamanda sıkıştırmaya başlıyor ki, ailenin temelleri sarsılmaya başlıyor. Yavaş yavaş yaklaşan tehlikeli sırların tek tek açığa çıkması aile bireylerinin her birinin canını acıtıyor. İstanbul’un kenar semtlerinden birinde açtıkları 20 masalık esnaf lokantası ile ayakta durmaya çalışan Kuzgunlar, her şeye rağmen hayata ve birbirlerine sımsıkı sarılıyor. Farklı senaryosu ile sıradan bir ailenin büyük sırlarına izleyiciyi de dâhil eden Hayat Sırları ilerleyen bölümlerde daha da heyecanlı olacağa benziyor.

Haberin Devamı

Hayat sırları oyuncuları

Hayat Sırları Dizisi Nerede Çekiliyor

Başrollerini Ekin Koç ve Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı dizide yer alan Ahmet Mümtaz Taylan ve Devrim Yakut Güçlü oyunculukları ile göz dolduruyor. Diğer rollerde ise Olgun Toker, Ayşegül Cengiz Akman, Barış Gönenen, Ecem Erkek, Ecem Simge Yurdatapan, Efecan Şenolsun, Gökçe Yanardağ ve Utku Ateş gibi oyuncular yer alıyor. Başarılı bir avukat olan Seher ve idealist bir yönetmen olan Burak’ın zorlu aşk hikâyesi ve ailelerin sürpriz geçmişlerini gözler önüne seren dizi, güçlü senaryosu ve kadrosu ile beğeniliyor. Aile sevgisini sıcacık bir dille ekrana yansıtan dizinin genel yönetmenliğini Gül Oğuz üstleniyor. Hayat Sırları’nın yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz bulunuyor. Bir Kore dizisi My Father is Strange’in hikâyesinden esinlenerek hazırlanan Hayat Sırları’nın senaryosu ise Mahinur Ergun tarafından kaleme alınıyor.

Hayat sırları dizisi nerede çekiliyor?

Hayat Sırları Dizisi Nerede Çekiliyor

Çekimlerine 24 Eylül 2017’de başlanan dizi 16 Ekimde ilk fragmanıyla izleyicilerle buluştu. 2000 metrekarelik bir alana kurulan dizi setinin dekorasyonunda yaklaşık 50 kişilik bir ekip çalışıyor. İlk bölüm çekimleri İstanbul’da başlayan dizinin diğer bölümleri de İstanbul’da çekiliyor. Beykoz ve Kalamış semtlerinde çekilen dizi için 5 dükkân ve 9 evden oluşan küçük ve sevimli bir mahalle yaratıldı. Büyük bir emeğin ürünü olan Hayat sırları dizisi izleyicilerine tam bir aile sıcaklığı yaratıyor.